ТОВА Е АМА НАЙ МАЛКОТО КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПО Е79……….

Товарен автомобил, прeвозващ дърва за Гърция, катастрофира тази нощ на ГП Е-79 в Креснеското дефиле, по чудо шофьорът не е пострадал, предаде БГНЕС.

Към 2 часа миналата нощ товарен автомобил с ловешка регистрация пътува натоварен с 55 кубика дърва в посока ГКПП „Кулата–Промахон“. На 3 км. преди Кресна на прав участък срещу тира изскача идващ насреща му и изпреварващ лек автомобил. Водачът на товарния автомобил завива рязко надясно, за да избегне челния удар, но се удря в мантинелата.

Лекият автомобил се блъска в предната му лява гума, което спасява живота на водача му. При удара обаче се къса предният мост на товарния автомобил, който става неуправляем, тръгва наляво, минава през насрещната лента и се преобръща в канавка. За щастие на водача на тира, влекачът се покачва по ската и част от дървата се изсипват странично през каросерията, вместо да затиснат шофьора в кабината. Водачът на товарния автомобил е невредим, този на лекия – също. 16 часа след катастрофата товарният автомобил си стоеше край пътя, пристигналият днес по обяд кран не успя да го повдигне, докато не бъдат разтоварени дъбовите дърва.

Уважаеми управляващи!!! Имахте една добра идея и нея я ос……те!
Защо позволихте тези убийци на пътя-ТИРовете да пътуват и убиват хората по пътищата ПЕТЪК и НЕДЕЛЯ? Най големите катастрофи с ТИРчета стават точно тогава защото всички много добре знаем.че през тези инфарктни дни за българските пътища хората тръгват от градове към родните си места. ЗАЩО, ЗАЩО, ЗАЩО???