Здравейте,
искам да ви разкажа за моя горчив опит в хомеопатичен център Фитолек.
За първи път заведох дъщеря си там, коята е на 1.11г. средата на октомври с надеждата да я подсилят, за да не боледува много, защото ходи и на ясла. Прегледа я д-р Зорка Угринова, беше много внимателна и и предписа поддържаща схема. Тя е взимаше 1 месец и миналия петък се разкашля, заведох я при нея, прегледа я и предписа ново хомеопатично лечение. Обаче на следващия ден тя беше вече много зле, аз и званя цял ден, тя не ми вдига или ми затваря. В неделя вече едвам я откривам, казава ми да купя нови хапчета на Бойрон. И тях ги купувам, като се разбираме да и звънна към 1 часа да кажа как е детето, но тя вече си беше изключила телефона и въобще не можах повече да я открия, като и казах, че е много зле. Което напарво ме вбеси. А малката в това време вдига 40 градуса и става много зле. Вече се стига до нормален педиатър.
Само да кажа, че първоначалният преглед там е 50 лева, а след това по 30 лева другите, ако ходиш. Според мен си е доста скъпичко и трябва да държат на пациентите си.
Детето ми вече е на антиботик и с бронхит и ускорена утайка 50. Не искам да ви казвам колко тежко го изживяхме.
Днес реших да се обадя в център да говоря с управителя д-р Иванов. И останах допълнително огорчена и изумена ,как може да има толкова нагли хора. Той ми каза , че тя не можела 24 часа да бъде на разположение и че събота и неделя четяла лекции и не може да говори. Аз това го разбирам, но те поемат отговрност и то към дете за лечението ми. Тя не спи на тия лекции и можеше да ми вдигне и вечерта и званях. Също въпросният доктор ми каза, че сме си имали Джи Пи и педиатър и се случвало да се взима антибиотик.
Ако исках да се стигне до антибиотик, нямаше да ходя във ФИТОЛЕК и да се доверявам на тях.
Та тук преключи разговорът ни, дано не съм ви досадила, но реших да споделя с всички майки, лошото им отношение!