В категория | Инспекция по труда

Проблеми с крайно некоректен работодател

Здравейте, тъй като от малко повече от месец работя в една софийска фирма, а именно „ДИАЛ ГРУП 11″ ЕООД и след този месец и малко работа нещата доста започнаха да ми „понамирисват“ реших да се поразровя из интернет пространството и да видя какво ще открия за въпросната фирма като публикации. След дълго търсене без никакъв успех попаднах на друга статия в този сайт написана явно от моя колежка /незная коя/ , след като я прочетох реших и аз да оставя своето мнение и впечатленията си относно въпросната фирма. Първо наистина в фирмата не са много очаровани относно пускането на трудови договори, второ се лъже на поразия без никакъв срам и веднага давам пример, при започването на работа още при провеждането на интервюта ни се обещаваше заплата в размер на 500 лева като това е след приспадане на всички удръжки , в последствие без капка срам ни се каза че ако искаме договори ще взимаме към 400-420 лева ако не искаме 500. Второ за работно време и дума не може да става, сутрин в 7:00 ни искат в офиса като се прибираме в 17:00 понякога и по-късно зависи до къде пътуваме / забравих да спомена работата е свързана с ежедневни пътувания на по 200 , 300 а понякога и повече километра дневно със служебен автомобил/ някак си от 7:00 до 17:00 не ми излизат 8 часа , а и нямаме почивка. Това, че пътуваме ежедневно не значи, че ни се плащат командировъчни въпреки, че всеки ден се подпечатват командировъчни листи. Като започвахме ни обещаха, че още на втората седмица ще вземем парички /еееех мечти/ да ама нее. За щелия този период който съм там сме получили на два пъти по 100 лева, като дори и тях получихме много, много трудно особенно някои от колегите с още по-големи трудности. Има още много да се изпише за тази фирма, но ще спра дотук искам да предупредя всички имащи намерение да започнат работа в „ДИАЛ ГРУП 11″ЕООД или в „ДИАЛ ГРУП 70″ ЕООД едно и също е да не го правят изключително сладки приказки и обещания а накрая нищо. А и не споменах, че ако евентуално напуснете фирмата шансът да си вземете изработеното е минимален да не кажа никакъв.

42 Отговора за “Проблеми с крайно некоректен работодател”

 1. Администратор казва:

  Здравейте, ще Ви помоля ако имате някакви документи свързани със сигнала
  да ни ги пратите на nekorektno.bg@abv.bg за да може да ги пикрепим. Целта е сигнала да бъде максимално достоверен.

  • Елка казва:

   И като представихме много документи нямаше никаква полза. Г-жата която се грижи за тази фирма ни заяви, че това че имаме на разположение фактури от продажби цял месец след „уволнението“ не било доказателство , че това е работа за фирмата?
   Дъщеря ми беше уволнена със стара дата, а има много запазени документи за извършената работа след като е била „уволнена“ но г-жата която закриля фирмата е на властови позиции, а не редови чиновник. Само не мога да си простя, че не и помня името, но мога да я позная веднага.

 2. ivanova901 казва:

  Ако може да поясните за какви документи става въпрос, тъй като аз съм от хората които нямат пуснат трудов договор, въпросните пари които се изплащат не се плащат по банков път а или на на ръка или като паричен превод по Еконт, та мисълта ми беше, че не разполагам с каквито и да е документи свързващи ме по някакъв начин с тази фирма, пък и аз написах това с цел да бъде прочетено от евентуални бъдещи служители на „ДИАЛ ГРУП 11″ за да знаят с какво ще си имат работа. Към настоящия момент във фирмата текат много сериозни проверки от инспекция по труда явно провокирани от сигнала на колежката ми, въпреки това се съмнявам да се случи нещо тъй като доколкото знам г-н Алексиев е от много години в бранша и знае и прилага доста врътки за да се измъква сух. Не пиша това и с цел уронване на престижа му, тъй като той се справя с това доста добре и сам, а проста за да има в интернет пространството информация за тази фирма.Ако аз имах подобна информация когато кандидатствах там въобще нямаше да започна и сега да се чудя как точно да си получа изработените пари без изобщо да мога да докажа, че това е така тъй като нямам трудов договор.

 3. ADMIN INFO казва:

  1.Поднасяме ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ благодарности за гражданската Ви позиция.
  2.Тук не се LOGваме за да плюем или обиждаме някого, а да изразим това което ни се е случило и да помислим заедно как бихме могли да го предотвратим за напред(най малкото).
  3.Ако някои, така да ги наречем „ОТВЕТНИЦИ“ се чувстват обидени или засегнати, нека да напишат отговор и да приложат (ATACHнат) документи, които да ги оправдаят….

  • Елка казва:

   Ако искаш можем заедно да се борим да си получим изработените пари, какти и полагащите се пари за командировките.

   • ivanova901 казва:

    Здравей, от съобщението ти разбиран, че все още не си успяла да се справиш с Огнян Алексиев, разбира се, че искам колкото повече сме толкова по-добре и мисля, че заедно има по-голяма вероятност да постигнем нещо. Можеш да считаш, че няма да си сама в начинанието си и дано успеем да се справим има още потърпевши колеги и колежки така, че няма да сме само ти и аз. Ще очаквам твоят отговор.

    P.S. Честита коледа и приятно посрещане на новата година! :)

    • Елка казва:

     Много време мина и днес случайно влизам тук Изненадана съм колко много са станали оплакванията. Опитахме да направим всичко възможно, но г-жата която ги пази е на много високо управленско ниво в министерството на труда. Тя ги посъветва какво да направят та минаха тънко. Уж са платили 30 000лв глоба, но аз не вярвам.

 4. stanislavry казва:

  Здравейте, дойде и моят ред да се оплача от простотиите и измамите на г-н Алексиев, до вчера работех в тази фирма и въпреки че всичко изписано от двете ми колежки е напълно вярно и дори има още много за допълване, аз някак си се надявах, че може би нещата няма са такива и всичко ще се нареди, аз също съм от хората които са без ТД въпреки че работя в ФИРМАТА от началото на ноември миналата година. По принцип утре трябваше да пътуваме за София на работна среща и за да си подпишем така дългоочакваните трудови договори, които станаха възможни от протеклите във ФИРМАТА проверки от Инспекцията по труда, като въпреки проверките си се продължава с глупостите и далаверите, защото в петък ми се каза, че договорът ми ще бъде на 4 часов работен ден, въпреки че ще работя по 8 и повече часа. За мой късмет обаче в събота бях поканен на интервю за работа и освен това до края на деня ми се върна отговор, че съм одобрен и в понеделник ми започва обучението. Всъщност въпреки многото ми разочарования от „ДИАЛ ГРУП 11″ ЕООД аз не бях твърдо решил да напусна и много се колебаех, тъй като самата работата наистина ми харесва, говорих с някои от колежките си за съвет и тъй като в крайна сметка още не бях решил какво да правя звъннах на самия г-н Огнян Алексиев, за да му кажа как стоят нещата при мен, да попитам какво според него ще се случва във ФИРМАТА за напред, и да реша какво всъщност да направя. И искам да изкажа благодарности на Алексиев тъй като той ме улесни не многократно а направо хилядократно. Звъннах му аз, като съответно се извиних за безпокойството в почивният ден, започнах да му разказвам какво се е случило и в момента в който казах: „-Имам предложение от друго място…“ той ме прекъсна и ми отвърна следното: „-Чао! И успех на новата работа!“ и ми затвори телефона. Забравих да спомена, че имам да взимам 200 лева които най-вероятно няма да видя, а също така и документите ми са там (трудова книжка, медицинско свидетелство) бях ги пратил преди време във връзка с оформянето на трудовия ми договор. Не съм първия който напуска ДАЛАВЕРА ГРУП ЕО…. аааааа пардон исках да кажа „ДИАЛ ГРУП 11″ЕООД и не съм и първия с който се отнасят така. Сега единствено се притеснявам как да си получа трудовата книжка тъй като това би ми попречило и на започването на новата работа. Парите да кажем ще ги прежаля защото наистина не се надявам да ги получа, ама пък знам ли и чудеса стават. Виждам, че опарените от г-н Алексиев станахме доста в този сайт, а и далеч не сме това много са та се надявам дано си намери майстора накрая. Спирам дотук, че много се разпрострях и още веднъж казвам дано си намери майстора.

 5. tigara казва:

  ZDRAVEITE,AZ MOGA DA POMOGNA S GOSPODARI NA EFIRA!6TE VI POTARSQ NA LI4NITE VI PO6TI!!!

 6. Aneta казва:

  Здравейте!
  Случайно попаднах тук, защото търсех информация за „ДИАЛ ГРУП-11″ ЕООД.
  Вчера на служебната си поща получих имейл от посочената фирма, която предлага доставка на почистващи препарати, дезинфектанти и т.н. по училищата в България по ПРОЕКТ BG051PO001-3.1.06„Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“. Офертата е доста привлекателна и е подписана от същия г-н Огнян Алексиев.
  Днес реших все пак да видя какво предлага като продукти тази фирма и открих този сайт и прочетох публикуваното в него.
  Оставам с впечатление, че след като тази фирма е некоректна с работещите в нея, едва ли ще е коректна с клиентите (особено когато става дума за доста пари и то европейски). По посочения проект работят средищните училища в цяла България, които никак не са малко на брой.
  Може би трябва да излезе наяве повече информация за тази фирма, защото е възможно доста училища „да изгорят“ с пари по европейския проект.

  • Рени казва:

   Здравейте Анета!
   Съмненията Ви за некоректността относно препаратите които се предлагат са напълно основателни.
   Работя в детско заведение в малко провинциално градче. Преди 2 години бяхме посетени от дистрибутори на тази фирма, предлагащи дезинфектанти и миещи препарати. Директорката на градината бе подведена и бе взела от „универсалния незаменим“ дезинфектант известно количество, на стойност над 200 лв. + бонус 3 пет литрови туби течен сапун Аро. За щастие се бяха разбрали да преведе сумата по сметка.
   Същевременно, тъй като обслужвам и училище в същия район,научих, че там също са закупили от предлагания „универсален“ препарат и имах възможност да се убедя, че не почиства по – добре дори от обикновено веро, камо ли да дезинфекцира. Препаратът беше в прозрачни пластмасови туби от 5 литра и видът и консистенцията му бе на най обикновен препарат да миене на домакински съдове, при това доста разреден. Отлях част от препарата в шише от сироп за кашлица и занесох в детската градина, за да демонстрирам препарата на г-жа директорката. И тъй като все още не бяха преведени парите за покупката, а тубите с препарат не бяха разпечатани, решихме и изпратихме препаратите обратно чрез „Еконт“ за тяхна сметка.

 7. stanislavry казва:

  Здравейте Анета, аз доскоро работех в тази фирма, подчертавам работех, и мога да Ви кажа, че много неща които касаят мен, като работник не ми харесват и не са както трябва, НО относно отношение към клиенти и коректност към тях за цялото това време което съм бил във фирмата не съм срещал дори напротив ако някога е имало каквито и да е проблеми колкото и да са незначителни клиентите винаги са били компенсирани за това, още повече самите препарати наистина са качествени, дали да се довирите на тази фирма си остава изцяло Ваш избор, но пак Ви казвам ако отношението към служителите беше същото като към клиентите аз лично щях да бъда безкрайно удовлетворен. Лек и успешен ден.

  • stanislavry казва:

   Сега видях, че при писането на коментара съм допуснал грешка и за да не бъда разбран погрешно ще уточня че относно оношението към клиентите поне това което съм видял аз винаги е било на нужното ниво.

 8. golemite shamari казва:

  още 4 4овека има за идеята господари на ефира

 9. stanislavry казва:

  Здравей, какво точно имаш предвид с публикацията си в некоректно.бг. Да разбирам ли, че и ти си от „опарените“. От кой екип на фирмата си софийския или сливенският, хайде дайте да се разберем и да решим какво да правим най-накрая и и да спрат с измамите си вече.

  • golemite shamari казва:

   дам и ние сме от опарените от сливенският екип сме ако искаш може да се видим някаде и да говорим

   • golemite shamari казва:

    0884213105 или направо ми звънни и ще се разберем :)

    • golemite shamari казва:

     Аплодисменти за Ина или Димитрина „съучастничката“в така наречената фирма Диал груп за цифра отзад незнам то……през ден е в несъстоятелност и изникват нови цифри и разновидности моля дайте ми номера на банковата си сметка да ви преведа някои лев за изнесеното представление днес,без това ще ви трябват……..е щом сте чули ясно намеренията ни жребият е хвърлен Вие сте наред

 10. Kardelen казва:

  stanislavry свържи се с нас моля на посочения телефон или дай твой ние да те открием понеже ще действаме съвсем скоро!!!

 11. stanislvry казва:

  zdraveyte sajalqvam no prosto ot mnogo vreme ne sam vlizal tuk i ne bqh vidql kakvo se sluchva. S vas sum tvardo, shte deystvame shte se svarja do dni s vas

 12. Heorota казва:

  Do Vsichki!
  Pozdravqvam vi za tova,koeto mislite da pravite i se nadqvam,che ne ste se otkazali da deistvate!Zaradvah se kato vidqh,che ima hora,koito sa reshili da predpriemat neshto sreshtu tozi brutalen izmamnik Ognqn Aleksiev!!! Tozi chovechec trqbva da bade nakazan, trqbva da si plati za tova, koeto pravi s podchinenite si, za lajite i razredenite preparatcheta (obiknoveno Vero – s etiket profesionalen preparat), koito probutva po 50lv tubata.
  Do Reni i Aneta !
  Predaite na kolejkite si i izobshto vsichki,koito poznavate da izpolzvat preparati, bilo v uchilishte,detska gradina ili obshtina DA NE KUPUVAT VEROTO NA OGNQN ALEKSIEV ! TOVA E VERO NARECHENO PROFESIONALEN PREPARAT!ALEKSIEV SAM SI GO PRIZNAVA S EHIDNA USMIVKA !
  KOE VERO STRUVA 50lv – 5L.?
  Za informaciq do vsichki !
  Firmata se kazva „Brilqnt 1″ – dashterna na dial group 11 !
  Sega s Brilqnt 1 se probutvat preparati!
  Preparata-vero ne e zelen ,a cherven – Rubin !
  Predstavitelite kazvat,che e podobren i se raztvarq do 1:20, salzicata bila do 1:10 hahahhaha… :D Nagli lajiii !
  Prodavachite iskat prodajba na mqsto i samo na mqsto!Zashto?Znaete… :D Ako otkajete ili iskate da pomislite se zapochva koshmara… PROBUTVAT BOKLUK,KOITO PREDSTAVLQVA VERO! ZATOVA PQNATA IZMIVA, ZASHTOTO E VERO I NQMA NISHTO PROFESIONALNO V TOVA! VSQKO VERO E BEZVREDNO ZA RACE… MISLETE ! :) ))
  Do vsichki, koito popadat sega na napisanoto ot men !
  Mili hora – v tazi shturotiq nachelo s O.Aleksiev vi ochakvat samo nervi i finansovi problemi ! Izpechen izmamnik i mutreesht prestapnik!
  DEISTVAITE HORA I SI TARSETE PRAVATA !
  PROBLEMITE S ALEKSIEV SA DOSTA GNILI !

  • Елка казва:

   Верото е спряно от производство като препарат за миене на съдове защото е канцерогенно. Т.е. не е съвсем безвредно.
   И все пак некоректността е предимно спрямо служителите , а не спрямо клиентите защото , те не могат да рискуват да губят клиенти, а служители има ехеее при тази безработица ..колкото искаш

 13. ГОСТ1 казва:

  napulno saglasna sam s Heorota
  Hora ako si imate uvajenie sami na sebe si NEZAPO4VAITE RABOTA TAM!!!
  Vsichko koeto sa napisali horata po otgore e istina
  ne si polu4avash parite navreme(ako izobshto vzemesh nqkakvi)postoqno si na komandirovki za trudov dogovor i osigurovki da ne govorim ako imash dogovor si plashtash osigurovkite sam
  kato vseki normalen chovek kogato mi se obadiha za intervu ot tam i az poglednah v internet dali ima neshto za firmata i kogato pro4etoh vsi4ko tova iskah da probvam pomislih 4e vse pak moje da ne e vqrno nooo mnogo burzo se razbra che sa si e*ali kapacite celiq im ofis

  siguren sam 4e 6te pro4etat tova koeto vsi4ki pishem i 6te vi kaja samo edno g-n Aleksiev VSI4KO SE VRU6TA NA TOZI SVQT!!!

 14. станислав казва:

  E явно освен имената в тази фирма не се променя нищо другоя но ако досега се променяха само имената на фирмия то вече и на препаратите ( така де верото ), а новия цвят на препарата е явно поредният им бонус. Обръщам се към господин Алексиев, КАКВО СТАНА СЪС ЗАПИСАНИЯ НИ РАЗГОВОР, ЩЯХТЕ ДА МЕ СЪДИТЕ. Е ХАИДЕ ИЗЧАКА МИ СЕ ЧАКАНЕТО ВЕЧЕ! Или може би сте разбрали че ви изпреварих. Даааа точно така да ви се похваля жече е в ход делото ми срещу г-н Алексиев. Ще си плати. И понеже знам че следи публикациите тук да му кажа че съм се подплатил добре и със свидетели и с други доказателства които да докажат, че все пак съм работил в ДИАЛ ГРУП 11 ЕООД, дори и без да съм имал трудов договор. Казвам го за да не помисли че съм голословен. Трябва да си намери маистора тоя хубавец!!!!!!!

 15. Nikolai Kolev казва:

  Огнян Алексиев е пълен боклук и измамник.
  Лъже по най-тъпия начин, а му се връзват интелигентни хора – учители и директори.
  Купува верото на 5 лв. тубата, а го продава на 46 лева.
  Но не е луд, който яде баницата,а този, който с години му я дава.
  Реди си фирмите една след друга – „Брилянт 01″, „Диал груп – 11″, „Диал груп – 70″(вече продадена, „Рино интернешанъл“ и т.н., но лъжите си остават. Вирее, защото нямаме държава, която да го прибере на топло.
  Като се умори да регистрира фирми, включва Маг Димитринка („маг“ не иде от магьосник, а от магистрала).

 16. Nikolai Kolev казва:

  Димитринка Янкова, другата част от многобройните „Диал груп“ (с номера от 1 до 100) е стара познайница на шофиращите по Е-79 София-Видин.
  Няколко години измамнническия дует Янкова и Алексиев работиха с регистрирани на нейно име фирми – „Топ 44″, „Брилянтин 07″, „Брилянтин 77″ и т.н.
  Челен сблъсък с мощна финанссова фирма я принуди да си даде почивка от фирмените регистрации.
  Но тя е оправно момиче – не стои със скръстени ръце и крака.
  От години Маг Димитринка „омайва“ нови клиенти – директори на училища и детски градини.
  Омагьосва и кандидатите за работа в измамническите фирми на „дуета“.
  Усилията й са плодоносни – броят на измамените „служители“ расте с геометрична прогресия, омаскарените конкуренти се валят в калта, нови и нови клиенти се редят на опашка да бъдат оскубани.
  За усърдната й работа Огнян Алексиев я награждава като тренира креватна гимнастика с други каки, пилее пари по кръчми и комар и здраво я лъже.
  Така де – трябва да я държи във форма.

  • Елка казва:

   Точно такава е истината. Всъщност г-жата която ги крепи в министерството е роднина на Димитринка и Огнян за това я котка :) Иначе и двамата като хора са боклуци.

 17. ГОСТ1 казва:

  xaxaxa :D tova za kaka Dima me izkefi :D
  po princip ne se radvam na 4ujdoto neshtastie no te sa si go napulno zaslujili sled kato nabutvat horata s pari

 18. Kardelen казва:

  Zdraveite sega vijdam kolko publikacii sa posledvali…Da vi kaja che nikoi ot nas v kraina smetka ne si poluchi parite 2 meseca samo laji , telefonni razgovori i ugovorki ,nakraq veche se stigna i do zaplahi ot strana na gospodin Aleksiev ! V posledniq ni razgovor mi kaza che e e prochel vsichko v saita i che nie ot provinciqta sme mnogo naivni…Kaza che toi lichno shtql da se svarje s nqkoi ot gospodari na efira{citira mi ime} i da gi predopredi kakvo se podgotvqlo sreshtu nego!
  Az podkrepqm vsqkakvi deistviq predprieti sreshtu nego . Smqtam che kolektivna jalba v sada e nai-dobroto reshenie!

 19. ml.moderator казва:

  Уважаеми пишещи в този сайт.моля пишете на кирилица. Защото когато пишете на латинеца,методица ,шлоковица или както и да се нарича,е същото кото да четете написаното от стените на градската тоалетна,чете се но е гнусно!
  Здравейте сега виждам колко публикации са последвали…Да ви кажа че никoй от нас в крайна сметка не си получи парите 2 месеца само лъжи , телефонни разговори и уговорки ,накрая вече се стигна и до заплахи от страна на господин Алексиев ! В последния ни разговор ми каза че е е прочел всичко в сайта и че ние от провинцията сме много наивни…Каза че той лично щял да се свърже с някои от господари на ефира{цитира ми име} и да ги предопреди какво се подготвяло срещу него!Аз подкрепям всякакви действия предприети срещу него . Смятам че колективна жалба в съда е най-доброто решение

  • Елка казва:

   Един от господарите живее близо до него в Костинброд и са близки. Всъщност те един път са били изпращани от някой друг и след това Огнян се е сприятелил с този от екипа който живее в Костинброд.

 20. ГОСТ1 казва:

  Да ви кажа парите няма и да си ги получите защото дебелото прасе Алексиев сигурно вече ги е изпил :D много се радвам че четете това което пишем г-н Алексиев

 21. tomov казва:

  Здр,и аз работих за този плужек долен измамник не ми плати 140лв даже бях говорил с господарите но и това не го уплаши този костинбродски мангал.имам и запис на разговор между мен и огнян алексиев

 22. Димитрова казва:

  йна сметка е останал безнаказан щом продължава в същия дух. Нещо трябва да се направи и това говедо да си получи заслуженото.

 23. Димитрова казва:

  Сещам се, че е най-лесно като му бръкнем в джоба на този цървул. Ще изпратя имейли до всички училища и държавни институции да не купуват от неговите измислени препарати. Всички знаем, че това си е най-обикновено веро със сменени етикети. ха ха ха ….Как ли ще му се отрази???

 24. Ани казва:

  Димитрова,ти откъде го познаваш. В кои офис си работила за него и кога.Да не сме колеги.

 25. Елка казва:

  Младежи, направихме всички опити да информираме всички възможни институции. Бяхме извикани в Министерството на труда за да разкажем подробно и тъкмо се заблудихме , че машината се е завъртяла , разбрахме, че г-жата която ни е извикала е роднината на Огнян която всъщност го пази. Беше ни извикала, та да добие представа какви сме, кои сме, дали нямаме някакви връзки на по-високо от нейното ниво …всъщност късно се усетихме за капана . Тя си изигра ролята перфетно. Направили са му проверки и си е платил малко глоби, но много по-малко от реалните му нарушения.
  Ако сте сериозни , нека се свържем помежду си. Аз все още пазя много документи с които мога да го улича във всичките му измами

 26. Страхил Тодоров казва:

  Моля за координатите- актуални адреси и телефони на фирма Брилянт 17 ЕООД или на другите фирми на Огнян Алексиев – диал груп11 Диал груп Брилянт70 и др.Надявам се че някой ще ми помогне.Предварително благодаря на всички които ще ми отговорят.

 27. Галя Петрова казва:

  Просто си потърси работа в някой вестник, например в. Позвънете и ще попаднеш на някоя от фирмите, които търсиш. За всички останали потърпевши защо не се обедините и заведете общ иск в съда срещу него и компания „маг Димитрина”? Тогава близките на Димитрина не биха могли да рискуват работата си и не биха ги защитили. Поне си заслужава да опитате. Успех!!!

 28. Егоист казва:

  Нямате си представа колко нерви ми спестихте. Днес бях на интервю за офис асистент към фирма „Брилянт 17″ ЕООД. Всичко стана точно така както е описано в някои от горните коментари, включително и хвалбата с въпросния универсален препарат, придружено от усмивка. ърсих информация за фирмата, преди да отида на интервюто, но не намерих нищо съществено. После реших да проверя, тъй като след интервюто всичко ми изглеждаше прекалено „розово“ и „напудрено“. Направих търсене, като написах имената на г-н Алексиев и така попаднах тук. Благодарение на подробната информация в коментарите си спестих нерви и усилия!

 29. милена казва:

  аз останах с добри впечатления от целия екип,условията са добри и дори много исках да работя в тази фирма.Но след като се поразрових и прочетох всичко се отказах,незнам може би сгреших?…Трябваше да пробвам!

 30. Николай казва:

  Здравейте
  Бях кандидатствал за обява за Офис асистент в Брилянт ЕООД, обадиха ми се за интервю, но като обърнах внимание на посоченото заплащане от 800 БРУТО им върнах обаждане и заявих, че за тези пари няма шанс, да ходя и да обикалям и предлагам каквото и да е и жената ми каза, че се печелело много от продажбите и че било хубаво да се видя с управителя им и да говорим…В очакване съм да ме потърсят за среща…., но чесно казано от всичко прочетено ТУК ,,не виждам смисъл

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

декември 2012
П В С Ч П С Н
« ное   яну »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31