Миналата седмица си поръчах парфюм от www.ivis.bg и от там ми пратиха фалшив парфюм! Публикувам оплакването си и в този сайт, за да може повече хора да го прочетат и съответните органи да санкционират собственика на фирмата, както и да го задължат да предоставя коректна информация за продуктите си – или да махне надписа, че са оригинални и с гарантиран произход, или да сложи снимки на реалните стоки.
Става въпрос за наистина евтин парфюм, макар че в магазините е по-скъп отколкото в сайта им, но никой не би предположил, че на толкова евтин парфюм някой ще седне да прави фалшификат. Уви, дори на пръв поглед се вижда, че липсва най-важното на самия парфюм – марката. Представям си какво правят със скъпите парфюми щом фалшифицират и евтините. Искам да се вземат някакви мерки, за да може от тази фирма (цяла България е пълна с техни магазини) да не може да мами повече хора! На мен ми е ясно, че магазините няма да се затворят, но поне да се задължат да изписват коректно названията на продуктите и парфюмите и да работят наистина с оригинали, а не с фалшификати.
Прилагам линк към сайта, както и принт скрийн за всеки случай (ако линкът не работи или сменят нещо), на който се вижда ясно наименованието на парфюма, който съм поръчала – Sex in the city, Lust. Името на марката Sex in the city фигурира както в заглавието на самия парфюм, така и на кутията и на шишето. На парфюма, който са ми пратили, този надпис липсва и това ясно може да се види от снимките, които ще прикача. На парфюма, който са ми пратили няма Sex in the city, а само Lust. Ако подобни измами правят с евтини парфюми, какво остава за по-скъпите? Моля, съответните органи да реагират на измамите на този интернет магазин!

Снимка1

Снимка2

Снимка3