В категория | Физически лица

Опасни стоки Калудова

г-жа Калудова продава опасни за здравето оптични лещи. Проблема е описан тук – http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=36106 . Също така продава детски клинчетата от некачествена материя, която спарва и предизвиква кожни проблеми. Това е телефонът на измамницата 0898697269

25 Отговора за “Опасни стоки Калудова”

 1. rusata казва:

  Здравейте,
  Измамницата е наказана от компетентните органи и вече не продава опасните детски клинчета.

 2. HIMERA21 казва:

  http://dessikaludova.olx.bg/ купи от мен запазено зимно яке, само за 10 лева, и е недоволна че не било ново. Дала съм опция за преглед в еконт и ако е имало забележки е можела да го върне. Якето нямаше забелжки, тя е имала подобно старо яке което е снимала за да лъже хората че съм я излъгала. Измамница.

 3. Румен казва:

  [size=4][b][color=#bb0000]Не се занимавайте с тази, или как Десислава Калудова ще Ви оклевети по форумите, наред с интригантската й клика ненормалници.[/color][/b][/size]

  Ще ви разкажа за лудата жена от този сигнал, която ме преследва по форумите от близо 2 години. Казва се Десислава Калудова от гр. Варна, и има профил в ОЛХ dessikaludova, нов профил – Десислава.
  Преди време бях събрал една групичка жени във форума на Продавалник, пиехме си виртуално и си бъбрехме в темите. По някое време се нанесе и въпросната. Нямаше проблеми с нея докато не започна да ми държи сметка за избора ми на живот – ергенлък, и защо съм свалял жените във форума. Вярно е, че излизах с някои от тях и се уважаваме, но това не й влиза в работата. Може и да е завиждала, че нея не я „уважавам“ :D
  И така започна да ми прави дребни мръсотийки, насъскваше харпиите от темата „свърталището“ да се заяждат с мен, измислиха ми и прякор. Както е видно, злобата й е огромна.
  Същата харпия зареждаше отнякъде китайски детски клинчета, и ги продаваше в сайта. По едно време явно беше получила некачествена пратка, и вместо да ги изхвърли или върне, тя ги беше продала. Тогава няколко майки се оплакаха.
  Цитирам една от тях – „07.06.2013 | 12:09 | От: lora
  Купих си детски клинчета от нея. Клинчетата не са от хубава материя. Тази материя спарва. Освен това клинчетата са китайски с ниско качество“.
  Имаше и други, но сега не могат да се видят оплакванията, защото изтриха негативните оценки от миналата година – 2013. Аз предупредих тогава хората в няколко теми за клинчета да не купуват от нея, но тя веднага писа на админите да изтрият мнението ми, защото не съм купувал от нея и т.н. тя си знае какво е съчинила.
  Оттам насъска форумните харпии да почнат да се заяждат с мене, и както винаги си отмъсти злобно. Оттогава ме мрази и периодично ме провокира във форума, без никаква причина. Преди 2 месеца dessikaludova пусна тема против мен, в която ме обвинява, че съм бил пускал обяви за секс на нейния телефон, както и че съм пуснал сигнал за нея в сайта izlugan.com (не че не го заслужава, много хора я мразeха по това време, но сигнала и обявите не са пуснати от мен). Написала е също, че ще пусне жалби против мен в полиция и КЗЛД. Сроковете за проверките изтекоха вече, както и се очакваше няма никакви данни да имам нещо общо с тези обвинения. dessikaludova обаче продължава да ме обвинява, като казва че нямало значение какъв е резултата от проверката на полицията, имали значение само нейните умозаключения. Слава Богу, полицията не се интересува от бълнуванията на луди жени. В темата й срещу мен, услужливо е поканила психично неуравновесени хора, известни престъпници които аз съм разобличил публично във форума, както и такива които просто ме мразят заради мнението ми по темите или ми завиждат за нещо. Писали са лъжи и клевети, но с това не могат да ме засегнат, защото не плащам данък обществено мнение. И без това в онзи форум останаха само т.нар. харпии, а свестните хора не го четат. Много хора са ми казвали, че не смеят да пишат за Десислава Калудова във форума, защото ги е страх, че ще насъска глутницата от приближените си дружки – свърталци. Познавам поне 5 човека които я мразят и които е обиждала, унижавала, нападала без никакви доказателства и т.н. За жалост хората в ОЛХ й вярват, но един ден ще си намери майстора. След като не можа да докаже нищо, dessikaludova започна да заплашва, че съм щял да си получа заслуженото, демек ще ми организира бой сигурно. Изведнъж заявява, че полиция не трябвала нито на мен, нито на нея :o hmy: Аз нямам какво да крия обаче, за разлика от нея. Почна да прави намеци, че съм криел данъци и какво ли не. В трудовата ми книжка пише къде съм работил и кой ми е плащал данъците. Аз нямам притеснения от полицията. Но Десислава Калудова не знае нищо както за това, така и че аз пазя нейните съобщения отпреди 3 години, в които ме пита дали тя щяла да има проблеми с данъчните след като продава стоки по занаят, без да има регистрирана фирма и без да работи за такава ;)
  Ето тук има повече подробности за Десислава Калудова:
  izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=2872&page=4

 4. Румен казва:

  Престъпницата Калудова се покри някъде. А и цялата пасмина от престъпници и ненормалници, които я подкрепяха и ме клеветяха изчезнаха от сайтовете за обяви. Сигурно имат нови имена и нови телефони, и продължават с престъпната си дейност.
  За съжаление сайта излъган.ком не работи и се изгуби важна информация за Калудова и обкръжението й. Но в сайта magazincheto.eu има достатъчно информация за всеки един от тях. Може да я постна и тук, тъй като там се изисква регистрация.
  Между другото, клеветниците от темата на Калудова един по един си получиха заслуженото. Заплашваха ме с бой и полиция, а накрая те попаднаха в полицията и ги регистрираха кой за хулигански прояви, кой за продажба на фалшификати, кой за опасни стоки и т.н. Някои се проверяват и от НАП.
  Да им е честито !

  • Haskovo казва:

   Преместиха са в facebоok има групи за продажби.далеч от очите на данъчни и полиция.
   В групата на Шаро никой не е този за който се представя.Всички лъжат и мажат.Аз това го рабрах още в стария Продавалник.Затова не се учудвам че са ти устроили вендета за отмъщение.Деса е много убедителна когато трябва да се очерни някого.Реално се видя какъв боклук е. Тя имаше претенции форума на Продавалник да е неин и добре си направил че си я разобличил на неутрална територия.

   • Румен казва:

    Да, и аз писах за форума на Калудова, но твоя отговор още не беше се появил тук.
    Не знам каква беше тая злоба към мен, дали защото не съм й пуснал :) или злобееше, че излизам с различни жени (повечето бяха от Продавалник). Всеки петък в края на работната седмица си ходехме по барове и клубчета, и това го споделих във форума. Познай какво каза Калудова!? – Тия жени били парцали и боклуци :D

   • Румен казва:

    Е нема такава злоба, да обиждаш хора, които дори не познаваш. Написах, че е зла кучка, и спрях да се занимавам с нея.
    Тогава се видя истинското лице на Деса – почна да ме очерня навсякъде по темите, набедяваше ме в най-различни неща…

   • Румен казва:

    В сайта излъган.ком някой беше писал, че Калудова е ненормална и незадоволена, защото по 15-20 часа на ден седи в Продавалник и е на всяка манджа мерудия, вместо да си гледа мъжа, детето и домашната работа. Вярно е това, и аз й го казах горе долу същото – aко е незадоволена или фригидна, да не си го изкарва на хората във форума.

 5. Румен казва:

  1. Интересно защо ли във форума на Продавалник, Калудова беше глезеник на админите и не получаваше наказания за обидите й към хората!? Мен лично ме е наричала с всякакви обидни епитети – тупан, дребното човече, била ми бръкнала в задника….
  2. Интересно защо ли никой друг освен Деса и Мими Станчева не се оплаква, че съм му пускал секс обяви!?
  Ето тая е пускала секс обявите на Десислава Калудова:
  http://www.nekorektno.bg/2015/07/05/търговия-на-дрехи-по-интернет

  Продължавам с информацията за шайката престъпници и ненормалници:
  Харпиите в ОЛХ 1 година 11 месеца ago
  Hellboy
  Много хубаво си го описал,но полза дали има не знам.Теб поне те преследва жена и явно и е приятно да и обръщаш внимание макар и предизвиквайки те.Мен също ме преследва жена и каква ли не ме нарече,като смята,че използването на каруцарски речник е най-нормалното нещо за една жена и майка.
  Елена Стойкова от гр. Банско elena83
  стигна до там,че където и да пиша и след това се излива поредната доза обиди ,и бан получи за това и все още не се спира и обиди ,като КУРВОЛЯК,МИНДИЛ,ЦИГАНЯРКА не били обида,даже писа,че с това се забавлявала.Да ти прави кеф да обиждаш непозната жена и да и ходиш по гъза ,като лепка.Поне си призна,че изпитва злоба и неприязън към мен.То ,че човек не може да е симпатичен на всички е факт,но постоянно да се занимава с мен си е пълна дивотия.По-жалкото в случая е ,че хора,които не удобряват поведението и не смеят да и го кажат открито.Форумите за мен са за забавление и подобно поведение ми е непонятно.Всичко мара втасала и седнала да се яде с мен точно,вместо да пише,като нормален човек.

 6. Румен казва:

  Харпиите в ОЛХ 1 година 11 месеца ago
  Divaneto
  Румене,темата е доста обширна ,ама с две думи всичко там е фалш и измама.За Калудова мога да кажа ,че с постъпката си срещу теб ми показа всъщност това което знаех,че е изключително просто парче борещо се за внимание.Дано го е намерила вече,че да миряса :lol:

 7. Румен казва:

  Харпиите в ОЛХ 1 година 11 месеца ago #3785
  dr.Haus
  Лошото е че влияе негативно върху младите. Примерно, твоята приятелка Весела Петрова от гр. Силистра – V.I.Petrova, беше едно добро и внимателно момиче, пишеше си културно в темите. Откакто влезе в нейната компания, започна да се заяжда и да обижда хората. Тя си е малко глупавичка и е идеалния обект за манипулация от такива като Калудова. Писала, че съм работел в сайта, но сайта не знаел за това. Ама може ли да е толкова проста, че да не прави разлика между „помагам доброволно с консултации във форума“(каквото беше написано в профила ми), и работа в сайта !? Освен това не веднъж е показвала открита завист от това, че съм написал важна тема във форума. И в темата на Калудова беше писала лъжи и свободни съчинения за историята на живота ми, без да ме познава.

  Сега се сетих за нещо много интересно. Преценете сами, дали не е супер хитра манипулаторка Калудова:
  По време на караниците ни с нея, една жена от общите ни познати, ми каза,че не съм прав да я нападам, защото тя била добър човек и помогнала на нея с нещо. Същата тази жена в последствие започна да пише против мен провокации и умишлено да ме дразни. Дали „случайно“ Калудова не й е помогнала с цел да я постави в зависимост от нея ? И после когато се наложи да връща услугата, да й каже – лай против тоя ?
  Имаше и други които се поддадоха на манипулациите на тупанката Калудова, но и те ще си патят от акъла.

  Я да допълня тука още една престъпница дето ме е плюла в темата на dessikaludova.
  Добрияна Манолова от гр. София, кв. Гео Милев, с ник dobolina, тел. 0883569043 парадира че неоснователно съм я поставил в раздел Некоректни потребители, защото не било некоректно да продава фалшификати на маркови стоки :lol: . Права е, не е некоректно, а е престъпно. Поръчва от Китай ментета и ги продава по сайтовете, няма фирма, не плаща данъци…явно неуважение към законите на страната. Ще я разобличавам където искам, и с новия й профил в ОЛХ – Бутикроманс. Не знам с каква съвест пише и съди хората в раздел некоректни потребители, след като се е доказала като некоректен човек.
  Преди време е имала друг профил – dobolinо, но е била изгонена за други шмекерлъци от ОЛХ. Защитничката й (тя се знае коя е), да не ми пише повече ЛС-та.

 8. Румен казва:

  Харпиите в ОЛХ 1 година 9 месеца ago
  dr.Haus
  Други които са ни плюли в ОЛХ от злоба:
  Радостина или Радост от Пловдив – RADOST_1, призоваваше към противозаконни прояви в темата на лудата Калудова. Имаше профил тук radost, но беше изгонена заради обиди, заплахи и интриги по наш адрес в другия форум.
  Ели от Хасково, Дружба 1 – Elly7002, горда членка на „смърдалището“. Подмолно интригантствала по мой адрес с горната персона, още докато е била наш потребител, настройвала нея, а и други хора предполагам да се махнат от нашия сайт. Публично беше отправяла обвинения към мен в ОЛХ без никакви доказателства. Правеше провокации от други нейни профили, напр.Кумата, но на английски. Иначе по форумите се прави на много честна, морална и нормална ;) Както казва един велик актьор – пази се от нормалните, с другите по-лесно ще се оправиш.
  Зара Иванова от гр. Шумен – zarulina71 гледам е подскачала и се радвала в темата на лудата Калудова. Ама те са приятелки от „смърдалището“ та не се учудвам. Много ни мрази заради позицията ни в темите за некоректни потребители.
  Комшийката на Калудова, Крис от гр. Варна – kristalina76 прави се на обективна, но не е. Сега подстрекава ненормалния Илия Георгиев да се заяжда с потребителите на сайта ни и екипа.
  „Детето“ Павел от София – cyber и той нагнетява омраза. Все в дамските гащи/теми се навира щото не е виждал още. Много обичаше да псува миналите години у некоректни, ама си изяде БАН-а за един месец и се кротна.

 9. Румен казва:

  Теодора Иванова от София, кв. Люлин 1, от години е в сивата икономика. Поръчва на едро маратонки от Китай и другаде, и ги продава в сайтовете, като си създава профил на легален търговец. Тя е укривала данъци в големи размери през годините, и е лишавала купувачите от правата им по ЗЗП, защото няма търговско дружество и е изпращала пратки с Еконт като частно лице. Това я превръща в обикновен престъпник имащ се за нещо повече от другите хора.
  В момента се проверява от НАП.

 10. Румен казва:

  Харпиите в ОЛХ 1 година 11 месеца ago
  dr.Haus
  През годините съм разобличил доста мошеници и ненормалници по форумите. Някои от тях впоследствие са ме оплювали по сайтове, заплашвали и т.н. За всеки от тях си има лек. Сега щe ви разкажа за един престъпник, на който не му хареса, че в една тема в ОЛХ призовавах купувачите да съблюдават потребителските си права по ЗЗП.
  ( може да видите обобщени съвети как да пазарувате безопасно тук magazincheto.eu/kum-foruma/polezni-suveti/8-kak-da-kupuvame-onlain.html ).
  Направих му бегла проверка на този, и установих следното:
  Потребителят в ОЛХ, detski-drehi-i-obuvk, и новия му профил – детски дрехи онлайн, продава фалшификати на реномирани марки стоки. Това е престъпление по българското и европейско законодателство ( чл.172б от НК ). След като му го казах, същия побесня. В същата тема се включи и горната харпия dessikaludova, както и още една психопатка с два профила mimi_st_78 и v-vasileva83 , Мими Станчева от гр. Стамболийски (повече информация за нея – magazincheto.eu/kum-foruma/prikazki/9-lafche.html?start=410 ) и ме нападнаха вкупом.
  Забележете само как се защитават престъпниците и психарите в ОЛХ !
  Въпросният започна открито да ме обижда и си получи заслуженото. Той се мисли за много умен, но му направихме постановка с един приятел, и си изяде дървото. Под ника detski-drehi-i-obuvk се крие многопластова личност, която има проблеми със самоопределянето си. Твърди, че е жена, но изпраща пратки по Еконт с мъжко име – Росен Кючуков от гр. Перник. Казва, че е изпратила с името на мъжа си, но защо ли пък има три женски имена :unsure: В различните сайтове се е регистирал с различни имена – Петя Георгиева, Мими Иванова и Роси. Аз приемам за достоверно, че е мъж. Може би е травестит, но това си е негово право на самоопределение (не изключвам и шизофрения). По-важното тук е не какъв е пола му, а защо след като продава от името на магазин Далматинци , изпраща пратките като частно лице ?!
  izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=2999&page=5
  http://www.nekorektno.bg/2014/04/01/измамник-който-не-плаща-данъци-лишава/
  Единствения възможен отговор е, за да укрива данъци в големи размери ( което също е престъпление ), както и за да лишава купувачите от потребителските им права по ЗЗП.
  В линка се вижда пост от името на „жената“ Росен Кючуков, в който казва, че в пратката имало касова бележка. Но за да отворите пратката и да видите дали това е така, вие трябва да платите на Еконт двете доставки, и ако няма такава бележка сте вътре с едни грешни ~ 8-10 лева. А не е ли по-правилно в товарителницата да пише името на фирмата, за да са спокойни хората ? Аз примерно си поръчах телефон от една фирма, и той дойде с товарителница на името на фирмата. Въобще тарикатлъците му са безкрайни. Сега да кажа и за заплахите му към мен:
  В темата на dessikaludova ме е плюл от злоба разбира се, но е писал и, че ме е следил и знае всичко за мен, както и че мислел да организира побой над мен. Уж се има за много умен, а се е самоуличил в още едно престъпление – закана за физ. саморазправа !
  В нашия сайт се е регистрирал с ника 11223344 и се е опитал да манипулира администратора да ме изгони. В момента обаче, той е изгонен завинаги. Сега беснее и кълне, че нямало да имаме сериозни търговци като него :lol: Пази Боже от такива престъпници в нашия сайт ! В правилата ни ясно е записано, че не може да се продават стоки забранени от закона.
  Последна информация от 2015г.
  Росен Кючуков е продавал фалшификатите си заедно с жена му Елза Кючукова, която е разпитвана в полицията в Перник. В момента нищо не продават защото са следствени.
  DOMAIN NAME: dalmatinci.bg requested on: 10/10/2012 21:05:36.005246 EEST processed from: 10/10/2012 21:05:36.592928 EEST activated on: 25/10/2012 15:39:35.856755 EEST expires at: 10/10/2015 21:05:36.592928 EEST registration status: closet REGISTRANT: Elza Kyuchukova bul. Yuriy Gagarin, bl. 42, ap.75 PERNIK, 2304 BULGARIA ADMINISTRATIVE CONTACT: Elza Kyuchukova Email Masking Image@abv.bg bul. Yuriy Gagarin, bl. 42, ap.75 PERNIK, 2304 BULGARIA tel: +359 893579574

 11. Румен казва:

  Лафче в Магазинчето 2 години 1 месец ago
  magazincheto
  Толкова злоба, помия и завист на едно място никъде другaдe няма да видиш. И повярвай ми това с тези обяви уж пускани от Румен има някаква друга скрита подистория можеш да бъдеш 100% сигурен.

  Подценяваш потребителките в олх. Способни са сериозни мизерии. За 5 години ( откакто съм се регистрирал там )всички тея свети води ненапити дето ги четеш и зашитаваш сега, такива интриги въртят направо ти е бедна фантазията. Само някоя нещо да не те хареса и вече си по-черен от ноща.

  Почти всяка е с по няколко профила, лъжат и мажат наляво и надясно. Понеже са и много морални има теми в Некоректни дето си палят свещи една на друга и за децата си.

  Не приемай подобни теми за чиста монета. Проблема 100% има съвсем друг корен.

  Гледам пак някаква ме хранила там, но може само да ме хване за…. Нито ми е на парите, нито на акъла. И запомни едно, там зависта и злобата са водещи във всяка една тема и във всяко едно отношения между потребителките.

  Amigo94 писа:
  защо та защо съм се хванал с румен…колко пъти да ви го обяснявам….
  …..ей владо май ще се окаже че сте един дол дренки с тоя румен…..

  magazincheto:
  Имам чувството, че си бавно развиващ се. Прочети ли нещо от това което ти написах. Не стига, че те търпя през 2 мин с нов профил без да има причина ами започваш и да ми филиософстваш.

  Казах ти дай доказателства. Нямаш. Нито там елитните продавалки имат.

  Бъркате ме с някого и ми се струва няма да завърши добре за вас. Нито съм някой измекяр от продавалник, нито съм лелка дето си продава съдраните гащи. Или ми дай някакви факти и доказателства или не ме занимавай и замесвай в детски кавги.

 12. Румен казва:

  Психично неуравновесен уронва престижа на сайта 1 година 5 месеца ago
  dr.Haus
  Драги потребители,
  Психично неуравновесен мъж разпространява болните си фантазии и уронва престижа на сайта ни в интернет пространството. Същия беше изгонен от нашия сайт заради псувни, обиди и заплахи към нас екипа и потребители с които е имал спорове. Регистрирал е над 10 профила с които е провокирал потребителите и екипа на сайта. Той се опита да ни изнудва да изтрием имената му от нашия сайт, или в противен случай щял да ни оклевети в интернет пространството, и да закрие сайта ни. Нямаме практика да се поддаваме на заплахи, поради което беше уведомена и полицията за хулиганските му прояви. Човека бе разобличен от наш потребител, че е ненормален в раздел „некоректни потребители“, след което е започнал да пише по сайтовете клевети придружени с телефоните и името на нашата фирма.
  Имената му са Илия Георгиев, живущ в гр. Мартен, област Русе, Телефон 0893529352. Занимавал се с поправка на компютри, без да има регистрирана фирма и без да плаща данъци на държавата. Крие се и не си дава адреса за да бъде предоставен на полицията.

  В крайна сметка, полицията го е открила и му е съставен протокол за полицейско предупреждение. Вече е регистриран за хулигански прояви, и при следващи такива ще бъде съден.

 13. Румен казва:

  Предупреждение! Илия Георгиев от Мартен 1 година 6 месеца ago
  Informer
  Избягвайте да имате каквато и да било работа с Илия Георгиев от Мартен телефон 0893529352. Използвани никове в сайтове amigo9352 , amigo94 , амиго94 , amigo93 , sonic2140 , samsung , георги илиев , fArdes , ZLA_NINJA 99.
  амигото се беше сдушил с циганите измамници от Бяла Слатина и купуваше от тях главно хард дискове. После се хвалеше че слагал хардовете на компове и лаптопи на клиенти.

  hardove.jpg

  Разгледах му оценките от сделките в ОLX и какво да кажа….повече от половината бяха фалшиви. Правили си фиктивни сделки с негов стар колега и приятел….сделки с негови кухи профили….. и разни парцаля на жена му. Случая с хардовете е по интересен….как слага скапани хардове на клиенти и компове за продаване, и лъжел хората че им слага нови части. Всичко е до време обаче….все някога някой се оплаква. Имитирам неговото писане като изпадне в резонанс.

  hard.jpg

  Харда е от циганските предполагам. Човека на който го е продал се страхува от отмъщение защото видя по сайтовете колко е луд и не иска да се разкрива. Но направи снимка на част от товарителницата на Еконт в която се виждат имената и телефона на майстора в сивата икономика и измамите Илия Георгиев. Снимката е в един от линковете долу.
  Забелязах че Илия Георгиев е обявил за измамник всеки с който е имал конфронтация.
  Ruse казва: защитаваше и негови приятели измамници във форумите, даваше им и информация кой и кога ще ходи да ги бие. След като беше хванат в лъжи, започна да обижда и плюе по нас че ние сме били измамници.
  Servizcheto казва: аmigo94 никога нищо не е купувал от мен и не ме познава. Просто го е яд че го разкрих какво лайно е. Сдушил се е с други разкрити от мен престъпници и ме клеветят навсякъде къде намерат.
  От Пламен: ахахаха смрадливото лайно amigo94 какви ги е вършил. А ме обвиняваше в olx че съм продавал боклуци и съм измамник защото съм писал в обявата, че продавам ново яке, а пък то било обличано. Смешник!
  Правил е и е призовавал да се правят фалшиви поръчки на стоката на хора които мрази поради някаква причина. Всичко е описано в линковете по долу.

  izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3150
  izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=2866&page=18
  izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=2887&page=18
  http://www.nekorektno.bg/2013/06/21/асенси-ивов-цеков-измама-с-развалена-с/
  magazincheto.eu/kum-foruma/prikazki/124-harpiite-v-olh.html?start=10

 14. Румен казва:

  нагли измамници потребител Мартеница 1 месец 3 седмици ago
  иван:
  уникално нагли измамници продават сребърни бижута менте-фалшиви китаиски боклуци, това е- ВЕСЕЛКА ПАУНОВА потребител Мартеница фирма Силвер-925 Пловдив тел в еконт е 0898994648

  dr.Haus:
  Тая Мартеница не е наш потребител. В ОЛХ ли сте имал сделка с нея ?
  Не е проблем тук да има тема за нея, но тя няма да се регистрира при нас. Помня я от ОЛХ тая ненормалница. Беше писала във форума им че ни мрази заради това което пишем с Владо в темите. После ме беше оклеветила, че съм я обявил за измамница без причина. А истината беше, че Мартеница продаваше един телефон с много ожулен дисплей, и беше писала в обявата „отличен без забележки“. Аз написах коментар в обявата че мами хората с подвеждащо описание.
  Сега като гледам, не съм сбъркал. Измамите са в кръвта й.

 15. Румен казва:

  Ето така трябваше да звучи темата на dessikaludova Десислава Калудова в Продавалник:
  Престъпници, пазете си личните данни, защото господин Сервизчето ще ви залее с истината и ще ви разобличи, дори и в НАП и полицията, ако попаднете в полезрението му.
  Всички които продават ментета, опасни за здравето стоки, или просто са в сивата икономика трябва да се пазите от него. Беше ме много страх от него и за това събрах други като мен и го оплюхме в Продавалник за да го дискредитираме.

 16. бързако казва:

  румене, много добре те е описала\калудовата\ като структура и телосложение, но мисля, че е пропуснала за плешив, освен другите колоритни ценности – които притежаваш.поне така си те спомням и ми напомня една твоя снимка в една тема за теб от имало едно съвремие преди време.за личните данни.там нещата как бяха.ето го този циганин и травестит от линка.
  http://www.elmaz.com/index.php?page=profile&aid=1012373
  чрез него ли ги намираше, че той бил работил в някакво си хенди на мтел.цитат:“"“"“msbrico
  настоящ служител 29.11.2013 1 2 3 4 5 5 точки
  виж подробна оценка
  Здравейте,
  Бих искала, да споделя и аз от опит какво се случва във фирма Хенди Тел.
  Аз лично, работя от 5 години в КО(Корпоративен отдел“"“", но ти си знаеш най добре …

 17. бързако казва:

  ремене, само да не те обидя за плешив, но ако, все пак е бил същият румен на онази снимка …

 18. бързако казва:

  пък може да беше онзи другият – владо.а относно циганина и травестит от линка.постнах го, че и твоята мъжка дама носеща осанката на серина уилямс\яворкате\ от тениса е потърпевша с намирането на нашите лични данни чрез мобилните ни номера.ясно, по какъв начин е станало.

 19. purple haze казва:

  Тая ненормалната десислава калудова е от град Аксаково. Грешна ви е информацията че е от Варна!
  В момента продава тестове за бременност с положителен резултат. Спомням си и случая с оптичните лещи които бяха спрени от продажба от производителя им защото са опасни. Тая ги продаваше в OLX.

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

юни 2013
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930