В категория | Инспекция по труда

Отново!

Здравейте! Започвам с това, че вече съм много отчаяна. Мисля, че сайтове като този съществуват, за да си излее човек душата и това е. Бог – далеко, а царят дойде, за да си вземе имотите и изчезна от политическото пространство.
Сега – по същество. Кандидатствах за място на помощник директор по учебната дейност в едно училище. В обявата не беше изрично упомената учителската правоспособност, която се изисква – дали информатика или биология и т. н. В други обяви съществува такова изискване.
Днес ми съобщиха, че не съм допусната до събеседване, защото не могат да ми осигурят часове преподавателска заетост по моя предмет. Звучи абсурдно, но е факт.
Обявата за това работно място заблуждава и дискриминира.
Освен магистратура с педагогическа правоспособност имам и втора – икономика. Този факт ми дава възможност да замествам при необходимост и помощник директора по административната дейност. Така че би трябвало да съм необходима, защото съвместяването на втора длъжност не се среща честа като възможност.
Мога ли да подам съдебен иск? Моля дайте ми съвет, защото след безпрецедентното ми освобождаване преди около две години възрастта се оказва изключителна пречка за намиране на работа.

Един отговор за “Отново!”

  1. NikiStoyanov казва:

    не можеш.

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

август 2013
П В С Ч П С Н
« юли   сеп »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031