В категория | НОИ

Камелия Петрова – аругатна, груба и некомпетентна служителка на НОИ – София. ДОКОГА!???

Докога в държавните институции ще работят хора, които ще ни гледат от високо, ще ни карат да се чувстваме „досадници“, когато задаваме въпроси и ще бързат да ни прогонят от стаите си???……..
Днес имах лошия късмет да попадна точно на такъв човек – Камелия Петрова, служителка на НОИ, стая 116. Влязох за консултация, във връзка с документи за пенсиониране по болест. Имах няколко въпроса, на които тя неохотно отговори. Тъй като отговорите, които получих не бяха компетентно и ясно обяснени, аз помолих за пояснения. И тогава последва „любезното“ : “ Нали вече Ви отговорих!? Няма само с Вас да се занимавам!“ Толкова бях изненадана от думите на г-жа Петрова, че единственото, което ми дойде наум да кажа беше, че вероятно съм малоумна, щом не съм я разбрала. Последваха обвинения към мен, за какво ли не, повиши се тона и започна едно надвикване. Абсурдно и недопустимо поведение за държавен служител. Стигна се до там, че дойдоха, от съседните стаи да кажат, че им пречим.
Възмутена и безкрайно разочарована съм. Вместо помощ, получих обидно и високомерно отношение. Питам отговорните лица: ДОКОГА, ДОКОГА, ДОКОГА???
Надявам се някой да обърне внимание на поведението на такива служители, защото вредата от тях е по-голяма от ползата.
Искам специално да изкажа благодарност на начлник отдела – Валя Иванова, към която се обърнах след това. Беше ми отговорено бързо, любезно и много компетентно на всички въпроси. Още се чудя как можах нейните отговори да ги разбера, а на Камелия Петрова – не?!

Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

октомври 2013
П В С Ч П С Н
« сеп   ное »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031