Некоректен автосервиз Интер Ауто в Бургас 8000, СПЗ/до Трансвагон/
На 26.09.2014 по време на движение светва лампата на таблото за акумулатора. Спирам на най – близкия сервиз за акумулатори и се установява, че динамото не зарежда. Тук трябва да кажа, че колата е Smart fortow 2002. Проверявам няколко сервиза дали могат да поправят колата и всички казват, да но си свали сам динамото ние не можем да го свалим. Стигам до гореспоменатия сервиз Интер Ауто в Бургас и момчетата казват, че ще го оправят и че те са правили много пъти SMART и ще ми свършат работа. След две седмици ме викат да видим какво става и казват, че са ремонтирали динамото с ново но колата спряла да включва скоростите (полуавтоматик). Следователно ме молят за още време за да разберат какво става. Има няма през седмица звъня за резултат и ми казват, че работят по въпроса и ще ми се обадят и така до средата на Януари месец 2015 има няма месеца 5 месеца. При което те не могат да разберат какво става и ми предлагат да го закарат до Варна в лицензиран сервиз. Ок там след още 30 дена ми казват, че са сменили датчик на скоростната кутия но не било от него а от компютъра на колата липсвала информация и имало механичен проблем който те можели да решат срещу 2300 + 500 лв. за датчика, „КЕФ“ при което аз си взимам колата и си я прибирам от варна с установен проблем. Интер Ауто казват ние напрахме каквото можем дължиш ни 460 лв. + 2х130 лв. за това че са ми закарали колата до Варна. А колата НЕ работи. За мое щастие в същият ден ми се ражда дете  и аз им давам 1130 лв. за да си взема счупената кола ремонтирана 6 месеца в Интер Ауто. След месец вече горд баща решавам да пробвам едно сервиз че точно до моят гараж, където правили Мерцедес.
Две седмици по късно момчето ми звъни и казва ела да си тестваш колата, „Ааааа“ как така готова е!
Отивам и той ми разказва какъв е бил проблема. След дълги тестове и няколко гръмнати компютъра ми дължиш 650 лв. за труд за еквалайзер и за ДИНАМО.
Динамо!
Да динамо от него е целият проблем понеже не подава равномерно заряд а усилва и намаля рязко напрежението и оттам трие важна информация от компа на колата и изгаря сума ти датчици, че даже и акумулатора се е скапал от това.
Хайде 150 лв. за акумулатор.
Плащам взимам си колата и отивам при Интер Ауто Бургас да им кажа, че са ми прецакали колата и им обяснявам всичко при което ми се казва от Интер Ауто.
Ние сме си свършили работата и сме помогнали а ти сега се опитваш да ни изкараш виновни, че ти помогнахме.
АХАХААХХ бурен смях, помогнаха ми да загубя 1100 лв. и да платя още 650 лв. някой да им оправи бакиите на Интер Ауто страхотно ви благодаря. Вместо да си помогна за детето аз ги дадох на Интер Ауто в Бургас да си напълнят гушите гадовете мръсни.
Всичко се връща!
Към всичко това имам документи със суми и дати за извършените ремонти.
“От благодарен и доволен клиент.”