В категория | Електронни магазини

olxforum.info е измамнически сайт !!!

Не се регистрирайте в OLX ФОРУМ !!!!!!!!!
Те не са регистрирани като администратор на лични данни. Но сабират лични данни от наивните да се регистрират там и после ги използват БОГ знае за какво. Ами вижте само какъв е фалшиф сайта без контакти и прочие. Ще излезе голяма пирамида от тия !
Собственика излиза че е мошеник с няколко имена и фалшиви фирми.
http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=3155


http://www.nekorektno.bg/wp-content/uploads/gravity_forms/1-c613c8f6c54ee219d598ff8dbb7122bc/2015/08/off.png

31 Отговора за “olxforum.info е измамнически сайт !!!”

 1. OLX казва:

  Мошеника Георги Върбанов е направил нов форум – bazarforum.info . https://who.is/whois/bazarforum.info . Не се регистрирайте там !!! Дотук измамника Георги Върбанов има 4 имена – това + Ивайло Стоянов , Антонио Помпано и Герг. Има и две местожителства вече, едно в жк. Лагера и едно в Дружба 2 на гр. София. Внимавайте много с този мошеник !!! телефоните му – 0878181236, 0878181235

 2. OLX казва:

  Сложете му снимката на този мошеник да го видят всички. http://i.imgur.com/dVSMFZr.jpg
  Известни имейл адреси на мошеника: pompano3@abv.bg , varbano@abv.bg , grafika20@abv.bg , mkbild@abv.bg

 3. Румен казва:

  И в нашия сайт има тема за некоректния Георги Върбанов:
  Както казва самия той, “ Форумът е независима и свободна трибуна, където всеки свободно може да си изкаже мнението. “
  А етo и негов имейл до мен, в който се прави, че не се занимава със сайта olxforum:
  от: Antonio Pompano (pompano3@abv.bg)
  Говорих с модераторите и те ме увериха, че всички имена и телефонни номера са редактирани.
  Така, че не се притеснявайте за това. Има си и администратор, който се грижи за тези неща.
  Забранено е да се пускат теми за трети лица, ако присъстват имена, телефон и адрес с изключение на изманиците в OLX.bg
  Форумът е независима и свободна трибуна, където всеки свободно може да си изкаже мнението.
  Ако някой има преки нападки срещу Вас и имате доказателства, с които да ги оборите, можете да ги представите или да ги публикувате.

  Aма разбира се бе Георги, всеки момент ще дойда в измамническия ти сайт да правя сапунки на хората, а ти да печелиш дивиденти от това.
  Защо не спазваш собствените си правила на сайта бе келеш ?
  В т. 14, последното изречение от правилата на форума, е записано „Забранено е да се пускат теми за трети лица , без авторът да е участвал в разговор/ сделка / уговорка / писмена кореспонденция с другия потребител за негова обява в сайта“.
  Другото което е, че ти нямаш никакви модератори в сайта бе лъжец ! Колегите са те разкрили че пишеш от три профила. Егати мошеника !
  Този сигнал аз го пуснах . Тук е описан целия измамнически живот на Георги Върбанов, който с фалшивите си форуми се представя за законен собственик на олх и базар.бг. Чрез различни фалшиви имена призовава по сайтовете хората да се регистрират във фалшивите му форуми, а целта е ясна – събиране на имейли с цел препродажбата им на търговци за директен СПАМ. Отделно сигрно ще се опита и дреуга измама да направи с тях.
  Бягайте далече от bazarforum.info и olxforum.info !

 4. Румен казва:

  До ADMIN INFO.
  Така както сте редактирал/орязал горния ми пост, се променя смисъла на написаното. Изтрили сте линка към сигнала в i…….n.com, който следва след този мой абзац „Този сигнал аз го пуснах“.
  Внимавайте за да не стават грешки.

  • ADMIN INFO казва:

   УВАЖАЕМИ Г-Н МИЛАНОВ,
   МОЛИМ ВИ ДА СИ РЕКЛАМИРАТЕ САЙТА НА ДРУГО МЯСТО А НЕ ТУК….
   НЕ ПОМНИМ ДА СТЕ НИ ПЛАЩАЛИ ЗА ТОВА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ, ЧЕ ТУК РЕКЛАМИ НЯМА ЗАЩОТО ТАКА ПОЖЕЛАХА ИНСТИТУЦИИТЕ С КОИТО ИМАМЕ СПОГОДБИ. ЗА СПРАВКА МОЖЕ ДА ПОПИТАТЕ РЕФОРМАТОРКАТА, КОЯТО ВИ Е БИЛА НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ПРИ ОТКРИВАНЕТО. АКО ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПЛАГИАТСТВО ИМА ЕДИН РЕСОР В ГД БОП, НАРИЧА СЕ „:ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ И КИБЕР ИЛИ КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ“ НАХОДЯЩ СЕ ПО НАСТОЯЩЕМ В ДАНС. МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ГИ СЕЗИРАТЕ…..
   АКО И ТОВА НЕ ВИ УИДИСВА СИ ИМА АДМИНИСТРАТИВЕН РЕД ПРЕД СЪОТВЕТНИЯ ПИРВОИНСТАНЦИОНЕН СЪД….
   НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НИ ЗАПЛАШВАТЕ, А БЪДЕТЕ ЕДНА ИДЕЯ ПО ИНФОРМИРАНИ. ВЪПРОСНИЯТ СИГНАЛ Е ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСЕН И ВИ ПРЕДЛАГАМ ДОКАТО СЕ РАБОТИ ПО НЕГО ДА БЪДЕТЕ УМЕРЕНИ
   Внимавайте за да не стават ИСТИНСКИТЕ грешки, ЧЕ НЯКОЙ АКО СЕ РАЗРОВИ НЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ШКАФА НА ВАШИЯ САЙТ ПРЕДИ ОКОЛО ДВЕ ГОДИНИ КАКВИ СКЕЛЕТИ ЩЕ ПАДНАТ….. МИСЛЯ, ЧЕ ЧРЕЗ ГОРНОТО СТАВАМЕ КРИСТАЛНО ЯСНИ ПО МНОГО ОТ ВЪПРОСИТЕ КОИТО ТЪЙ МНОГО ВИ ТЕРЗАЯТ……….

 5. Лицето Румен Тонев Сервизчето се опита да рекетира Георги Върбанов,като искаше да вземе и сайта olxforum.info, така както взе сайта prodavalnik.info. Този олх форум беше жизнено важен за лицето Румен Тонев, за да може да си реализира мечтаните си разправии със неудобните за него хора. Естествено е че Върбанов отказа да се поддаде на този натиск и не си даде сайта и лицето Румен си показа рогата. Всичко по горе написано за това лице Румен Тонев е вярно – за всеки неудобен на него и дръзнал да му се опълчи се излива една помия в нета, било секс обяви, било нещо си че измамил половин България, това е Румен Тонев. Сега започна и със рекетьорските си начини да придобие сайта ОЛХФОРУМ, но няма да му се удаде.

  • Психиатър казва:

   Илия Георгиев, пий си редовно хапчетата, че нали виждаш какво става като не ги пиеш. Не му обръщайте внимание, човека е на силни лекарства но понякога спира да ги пие заради страничните ефекти.

 6. Румен казва:

  Ненормалния Илия Георгиев ще се опита да оспами и тази тема, както направи с другата „bazarforum.info е измамнически сайт“. Болните му фантазии са известни вече на всички. Личните му нападки и клевети са продиктувани от омраза към мен. За справки вижте линка в описанието на темата, горе. Администратора нека прецени дали да му позволи да напълни темата със спам.

 7. kernel panic казва:

  до администратора на сайта;
  Подписаният с „Истината“ фалшифицира Ваше мнение и го копира в другия сайт за сигнали на измамени. Вижте в сигнала за двата сайта olxforum и bazarforum.info. Този човек има раздвоение на личността. Отначало пишеше с име Биляна но бързо го разкрихме че е клеветника Илия Георгиев. Известен е с това че защитава негови приятели мошеници по форумите. Георги Върбанов срещу когото е този сигнал също му е приятел. Сега е измислил нова клевета за Румен с която цели да отклони вниманието на хората от сигнала. Нарочно не пише с истинското си име и почти съм сигурен че използва Tor софтуер за да се маскира.

  • ADMIN INFO казва:

   Няма лошо! Нека се крият и маскират колкото им е кеф!
   Само една малка сводка
   Преди два месеца един юнак с инициали Р.Ш. от Ботевград беше направил аналогични схеми с измами, рейтинг, маскиране и т.н.
   Излишно е да доказваме тук, че освен какъвто и софтуер да се поллзва ОСТАВАТ СЛЕДИ!!! Само да вметнем, че ако само за момент Ви спре интернета, което в България е доста често явление, вече са Ви засекли, какъвто и софтуер да ползвате.
   Та жалко за момъка. Не си струва да продължава да седи в НСлС вече два месеца, а мярката ще му се гледа чак на 25.09.2015г. Малко гадно, ама хвана съда в отпуски, така че малко търпение и всичко ще си дойде на мястото….

 8. хаха казва:

  ами никой не ви кара насила да се регистрирате бе чупени келеши …

  • Запознат казва:

   Това пак го е писал психара Илия Георгиев, известен с никовете amigo9352, amigo94, амиго94, amigo93, sonic2140, samsung, георги илиев, fArdes, ZLA_NINJA 99

   Но иначе е прав, с изключение на обидата към хората. Целта на темата е никой да не се регистрира в olxforum.info. Другия мошенически сайт bazarforum.info гледам че не работи.

 9. ОптимисТ казва:

  ПОСТА Е ПРЕМАХНАТ ИЛИ БАННАТ ЗАРАДИ НЕСПАЗВАНЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА САЙТА….

 10. Гражданин казва:

  ADMIN защо одобрявате такива коментари като горния? Първо не е по темата и второ съдържа заплахи и обиди грубо нарушаващи морала и добрите нрави.
  Смятам че поста е недопустим и следва да се премахне.

 11. ОптимисТ казва:

  Не не ,това дето го триха не е писано от посоченото лице, а от наблюдаващ действителноста в интернет пространството.
  Поднасям извинения към тези които не са замесини, а са прочели поздравите и пожеланията към тези които се карат помеждуси .От това придобивам яснота по случващото се

 12. Виолета казва:

  Здравейте, обръщам се към вас преди да съм потърсила помощ от Полицията тъй като админа, който прецизира форума в ОЛХ е допуснал оклеветяване по мой адрес от никнейм-Petranov от 27юни,2017 ,03:57:58 pm oт Petranov, където съм злепоставрна, без да познавам този според мен ”натоварен”от някой не зная и нямам изобщо представа каква е причината. Аз с тези телефони цитирани в
  клеветата отдавна не ползвам.Ще популяризирам във всички медии това недопустимо от модераторите затваряне на очи, тъй като никого не познавам от действащите лица Моля за незабавно изчистване на името ми .С този имейл, цитиран в клеветата не съм участвала а е взет, заедно с телефоните от базата данни на фирмите.Не може така да бъде опетнявано името ми по този недопустим, но и одъдим начин! Моля веднага изчистете този недопустим и клеветнически пост.На разположение съм за анкета и доказателства, че с нищо не съм допринесла, за да бъде допуснато без да се провери от админа това оклеветяване спрямо мен!

  • Румен казва:

   Няма кой да ви помогне тук. Собственика на този сайт умишлено допуска да се пишат клевети, обиди и лични данни, за да има по-голяма посещаемост на сайта му. Той е изключително некоректен човек.
   Може да поискате съдействие от полицията за установяване на имената и адреса му, по повод завеждане на дело срещу него. Консултирайте се с адвокат.

   А иначе мошеника Георги Върбанов продължава да просперира, гледам:
   http://prodaituk.blogspot.bg/
   Опитал се е да вкара фалшивия му форум в нов сайт за обяви – prodaituk, но неуспешно. Новия сайт го е регистрирал анонимно чрез фирма за маскарадинг, но и тук се е провалил :)
   Навсякъде си крие личните данни, защото нито има фирма, нито плаща данъци на държавата.

   • ADMIN казва:

    СЕГА СТЕ ВИЕ НА ХОД! СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ НИЕ, ОСТАВЯМЕ НА ВАС ДА СЕ ПРОЯВИТЕ. Както виждате си имаме достатъчно постове и сигнали. Това, че държавата е абдикирала от всичко което смятат за закон е друга тема, но като меродавен потенциал Ви очакваме с грандиозни методи в помощ человеческа. ДАВАЙ МЕН ти си най коректния

    • Румен казва:

     Аз й казах какво да направи. Ти с какво ще помогнеш, админе ?
     Ако можеше са помогнеш, щеше и на мен да помогнеш преди 2 години, когато писах тук, че собственика на olxforum Георги Върбанов допуска да се нарушават правилата на собствения му сайт и да се оклеветяват хора.

     • ADMIN казва:

      Когато желаете юридическа и професионална помощ се свържи от формата за контакт с нас посредством посочените мейл и телефони! Ако не можем да се справим с Вашите изисквания, можем да Ви предложим адвокатска кантора на високо ниво. Явно сигнала Ви не е толкова важен за самите Вас!?!?

 13. Виолета казва:

  В горният пост става дума за сайта olxforum.info!

 14. Румен казва:

  Защо не си ми публикувал поста, админе ? Нали искаше мнението ми ?
  С нищо не нарушаваше правилата на сайта ти. Недей така да цензурираш мненията на хората, защото има и други форуми където може да се появи истината за „скелетите в твоя гардероб“. Не си падаш много умен и схватлив ? Та дори си позволяваш да викаш като пишеш с голям шрифт :) Горния ми пост не се отнасяше за теб и твоя сайт, а за olxforum. Макар че и ти не изтри личните ми данни и клеветите написани от анонимника „Истината за….“ преди 2 години.

  • ADMIN казва:

   Админа тук не е един! Без квалификации моля(кой схватлив и кой не). А що се отнася до това, че се вика е точно ТАКА!!!
   Подберете си така изразните средства, че да не се налага на нас ТЪПИТЕ админи да те разберем. ОК?

 15. Румен казва:

  Иване, Иване, не ти е лесно :)
  Aйде със здраве.

 16. бързако казва:

  Да добавя, че два пъти са ми поствали имена и мобилен номер в това толкова колоритно сайтче за „некоректни персони“ – olxforum – info.
  Като от първият път имената ми и мобилен номер фигурират и стоят все още в сайтa. А като ужилен от въпросният мангало – травестит преди време и няколко годинки, който работил в онова хенди тел и респ. имащ пълен достъп до лични данни чрез мобилни номера се наложи да го сменявам номера по разни и мой причини. Не, че същият манагало – т…….ит ми ги няма !!!
  А същият мангало – травестит преди годинки ми бе открил личните данни по този и идентичен начин, чрез мобилен номер и неговият подсигурен достъп до лични данни в онова хенди тел. Като след това ми бе раздал адреса и адресните данни на цялата циганска губерния от белослатински цигани начело с асенси, че чак до един радомирски мангал занимаващ се с продажба на плейстейшъни.
  И съвсем наскоро или малко повече от месец отново ми бяха поствали имена и мобилен номер за „невзета пратка“, в същото сайтче за „некоректни персонажи“.
  Но, но поста и имената от този, който ги и е постнал, публикувал или писал за въпросната невзета пратка от моя милост, вече са изтрити от някой си модерен админ. petranov
  румене, румене

 17. бързако казва:

  На този „очарователен“ мангало – т…….т физиономията му се намира в темичката и точно за асенси циганчето от бялата слатина. Но там е бил по млад. Като в реален и актуален вид може да бъде намерен и видян в един новинарски сайт, относно събирането на петиции към акушера и бияч на чавета. Ех, румене, че сервизчето ли бе по псевдоним… Ама какво стана с онези магазинчета, магазинери и т.н. и т.н.

 18. бързако казва:

  сервизче, сервизче, какво стана с онова магазинче, а сега и магазинера.бг почезна все едно черна дупка ги засмука :) msbrico v.s. petranov

 19. Циганка казва:

  бързако и да ревеш и да не ревеш това е. Твоите данни правилно са написани в сайтовете.
  Александър Витанов гр.Перник поръчва пратки и не си ги взима от Еконт! Отказал се бил от пратката но се цигани за 4 лева да отиде до Еконт и да си плати доставката. Кой е циганина сега?!

  Малко цитати от други сайтове – Само да добавя че щом този индивид продава нещо, то със сигурност му има нещо :lol: …. видите ли Александър Витанов ПЕРНИК имаите 1 на ум
  Опита се да ми продаде бърникана видео карта ,но не му мина номера .Добре че са писали за него иначе си бях изгорял като факел и аз .

  burzako – бързака или Александър Витанов е осъден за корупция и уволнен от гранична полиция. После се е побъркал тотално и започнал да обижда хората по форумите. В момента си признава че е психопат и шизофреник, и търси внимание от някого по форумите. Само че никой не желае да се занимава с него.
  Лекувай се Александре!

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

август 2015
П В С Ч П С Н
« юли   сеп »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31