Здравейте! Искам да Ви предупредя, че агенциите за недвижими имоти АСИСТ и ИНВЕСТ (гр.София) са свързани помежду си и всъщност става за едни и същи хора, от които трябва да се пазите.

Личния ми опит с въпросните агенции(накратко)- търсех квартира до 400лв в кв.Надежда, при което попаднах на тези индивиди.

– оказа се че обявите за квартири и снимките в тях са фалшиви (някои от снимките дори разпознахме от квартира на приятели преди нанасянето им) , но въпреки това последва, звънене по няколко пъти на ден в продължение на седмица (граничещо с тормоз…)

– „брокерите“ (силно се съмнявам, че са такива – 20-25г. може би студенти) си ме прехвърляха постоянно един на друг, без да се представят/легитимират

-уговорките за оглед бяха или в много странни часове от порядъка на 7:00-8:00 сутринта или след 19:30, като мястото за среща винаги беше паркинг на голям магазин или бензиностанция, а НИКОГА при апартамента

-ако това не Ви е достатъчно съмнително нека да кажа още, че до оглед така и не се стигна, тъй като въпреки цялата „комуникация“ помежду ни, въпросните фирми НИКОГА не ми представиха точен адрес на апартаментите! Единственото, с което разполагах беше, че се намират в определена част на квартала или близо до някоя известна точка – голям хранителен магазин и др.

Двете фирми имат публикувани множество обяви за апартаменти под наем на апетитни цени и на добри локации. Доколкото успях да проуча въпроса, обявите им са публикувани във всички големи сайтове за недвижими имоти, като районът им на действие е основно кв.Надежда, кв. Люлин и центъра.
Управител на фирмата е Антон Даскалов, а телефоните, от които звънят са следните:
– 0988869008, 0877005412, 0894340940

Пазете се от АСИСТ пропърти и ИНВЕСТ пропърти!
Силно се съмнявам, че са действащи агенции, но безспорно са опитни ИЗМАМНИЦИ !