Буонасера а тути ли аптали. От време на време пристигат новини от партията труп СДС. Даже бях изненадан, че още съществува. Помислих си: тоя Франкенщайн не се ли е гътнал вече, особено след като онова чучело Лайнарски му стана шеф. Та те не искали Трайчо Трайков за президент, защото имал наглостта да критикува престъпната им власт, в която Лайнарскито също е министър. По-абсурден аргумент от това: здраве му кажи. Толкова време тия лайнари не успяха да си набият в главата нещо елементарно, а именно, че единственият смисъл РБ изобщо да съществува е именно да бъде алтернатива на ГЕРБ и в този смисъл и на тази власт. Вместо да станат алтернатива, те станаха придворните шутове на Тиквоний. Много унизителна позиция. Естествено, за политически подлоги като тях е абсолютно нормално да заемат унизителни позиции. Щеше да е добре да има полза от това унижение, но единствената полза е в набъбването на някои лични авоари на „наши хора“.
СДС е труп на отдавна разложила се котка, която се е правила а на лъв. От тая котка вече нищо не е останало, но има едни шарлатани, квази-екзорсисти, които искат да ви накарат да повярвате, че котката не е мъртва, нищо, че е налице напълно разложилата се котка, от която е останало само кости.
Прекалено много време отделих на този труп.
Вече и на последния олигофрен е ясно, че споразумението между ЕС и Турция за пришълския поток върви към провал. Нито ЕС някога ще облекчи визите за Турчоля, нито ще отпаднат визите, нито пък турчолята ще държат пришълския поток далеч от ЕС. Те и сега не го държат далеч. Пришълците и сега си ходят нагоре-надолу най-свободно и необезпокоявано. Повечето от тях изобщо не са от Сирия. Идват всякакви: авганистанци, негра из Африка: абе всякаква гнус отвсякъде. Да се вярва дори и за миг, че Енасран има инструменти да ги държи насила на място е олигофрения. Да се очаква, че Енасран ще организира защитата на нашите граници, вместо ние самите да го сторим, е олигофрения на квадрат. И да се водят преговори за това, както прави Танте Меркел е олигофрения на кубик. Единственото устойчиво решение е подсилване на границите така, както прави Орбан и така, както ще направи в скоро време Австрия и така, както прави всеки, който е с всичкия си. При това, трябва да се подсилят и вътрешни граници за ЕС, поради простата причина, че терористите от отдавна са проникнали в ЕС (виж Моленбек и др.). И вместо шефът на Брюкселската полиция да си разхожда роклята (понеже е травестит) и брюкселци да се занимават с котешки работи, можеше да свършат малко мъжка работа и да ебат мамата на терористите в Моленбек още преди да се случат всички тия грозни атентати и в Белгия и извън Белгия. Толкова време мина: да сте чули някой нещо да е разкрил за мозъците и да ги е арестувал или поне да ги е локализирал? Няма и да чуете, защото нищо съществено не правят по въпроса. Даже карикатура като инспектор Крюшо би се справил по-добре. Помислете само!!! Кой не желае дори в сънищата си да види тежко раненния Псевдо-съюз силен или гушнат с Тавариш КГБ. Едни чичковци му казваха чичо Сам…..

Предложена категория: