Веселин Василев отново е кмет на радомирското село Стефаново, слава на Бога!
Кандидатката от БЗНС Ирена Велинова отново псува и недоволства, на втори поредни избори.
http://radomirdnes.com/?p=6812
За незапознатите ще поясня че след първите избори 2011г. Ирена Велинова е загубила вота, след което най-вулгарно е псувала, обиждала всички и всичко. Изблика на гняв е бил регистриран и във форума на сайта за обяви Продавалник, за което е била наказана да не посещава сайта за определено време.
http://imgur.com/a/5kqyh
Велинова с потребителско име rusamapaumna е купувала и продавала носени дрехи от този сайт, като и в тази дейност не е минавало без да покаже чепатия си характер.
Попаднахме на интересни четива за нейната личност, които коренно противоречат на мита, че тя е „мил и услужлив човек, готов да помогне на всекиго“:

Цитат от друг сайт за сигнали и оплаквания:
06.06.2015 | 14:59 | От: service
Ирена Велинова от гр. София, жк. Дружба 2, Телефон(и): 0898285256 ник в ОЛХ rusamapaumna. Това е страшно малоумно и зло същество. Айде няма да говоря какво е причинила на мен, макар че доста ме е клеветила и набедявала в различни неща. Ще разкажа само как набедява хора публично: Гледам аз една тема в ОЛХ за жена оплакваща се в „некоректни“, че е измамена нещо, и хоп нашата „руса и умна“ влиза с рогата напреде и започва да обвинява авторката че е измамница. Зачитам се, и какво да видя, нищо ново под слънцето – тъпата руса rusamapaumna, си била купила стар лаптоп от нея преди половин година, писали си положителни оценки че са доволни, но лаптопа се бил скапал след неопределено време. Обвиненията бяха, че авторката е знаела че лаптопа е скапан, нямало нито една оригинална част вътре в него, и само кутията му била от Сони Вайо. Разбирачите от тази техника знаят, че няма начин да сложиш дънна платка от една марка на друга марка лаптоп. Няма и неоригинални дънни платки за Вайо. Тука ми стана ясно че лъже. Сигурно го е изпускала, я тя, я внуците й, щото е на преклонна възраст, па и с главата не е наред. Прегледах оценките й после, и гледам, че си купила лаптоп от колега, който познавам, похвалила го в коментара си че е точен и само с него ще се занимава. Да, ама след 1-2 месеца отишла при друг колега и си купила и от него лаптоп, съответно нови хвалби и обещания че ще пазарува само от него 😆 В задачата се пита, какво ли ги прави тия лаптопи :unsure: Русата винаги иска да купи нещо на тънканайка, и то да е ново, по възможност с гаранция 5 години 😆 Беше си поръчала палто от естествена кожа за 20 лева от някаква обява и казала че не иска куриерска пратка с преглед. После що рев беше че са й набутали балатум вместо палто… 😆 Аз й казах че си пати от икономия и стиснатост, защото по това време пощенските пратки без право на преглед ги предпочиташе заради по-ниската цена. Тя затова ни мрази нас с Владо, щото ние винаги сме препоръчвали да се пазарува с куриерска пратка с преглед. Та така, rusamapaumna чака с месеци да изпадне удобен случай за да си отмъсти на някой, който я е нервирал или не й е играл по свирката. Набедявала е и хора които не познава и не е имала сделки с тях. Многократно е наказвана от админите в ОЛХ заради обиди и простотии. Пълна психопатка.

Друг потребител казва:
rusamapaumna се изгаври дори с болната ми майка,като постна ,че съм ги била уморила.Баба си гледах две години с инсулт на легло,а майка ми Слава Богу все още е жива жената и тя,като мен не може да повярва,че има подобни гадове очернящи почтените хора.

Така скъпи хора и избиратели, не се доверявайте на първото си впечатление от даден човек. Тя може да се прави на морална и справедлива, но вие не знаете всъщност какво представлява след конфронтация с някого.

Снимка