В категория | Агенции

НЕКОРЕКТНА ФИРМА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ „ИМОТИ ММ“ – ПЛОВДИВ

Здравейте ! В желанието си да намерим квартира в гр.Пловдив,попаднахме на агенция ИМОТИ ММ.Предложиха ни ужасни , не подлежащи,дори на коментар квартири.След това за наша радост успяхме да си намерим,чрез друга агенция за недвижими имоти нужното жилище.Госпожата МАЯ БОЙЧЕВА, обаче в злобата си ,че не е успяла да се уреди с комисионна,започна безспирни словоизлияния и обиди по телефоните ни и във Фейсбук.Обиждайки нас и държаща се некоректно с колегите си от другите агенции.Смятам,че тази агенция е изключително недостойна и чиста съвест ми се иска да я причисля към некоректните фирми,които нямат място на българския пазар.

6 Отговора за “НЕКОРЕКТНА ФИРМА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ „ИМОТИ ММ“ – ПЛОВДИВ”

 1. МАРИЯН ИВАНОВ казва:

  ДОКАЗАЛИ СМЕ С ГОДИНИТЕ КОРЕКТНА РАБОТА КЪМ КЛИЕНТИ И КОЛЕГИ ТОВА Е КЛЕВЕТА

 2. Попова казва:

  Не съм от хората,които ще клеветят. Абсолютно основателно публикувам това и стоя зад думите си ! Искате ли да видите кореспонденцията а Мая Бойчева? Мога да ви е покажа.Но Ви уверявам,че много ми се иска да спестя това,за да не Ви злепоставя още повече !

 3. МАРИЯН ИВАНОВ казва:

  Госпожата е написала клевета.Обяснихме й, че по сайтовете текат много фалшиви снимки не отговарящи на район дори и на хотелски апартаменти и то не от различни агенции, а от фирма представяща се с много имена.Понеже хората не ходят в офисите на агенциите,а се обаждат само по телефона няма как да разберат, че звънят на едно и също място.
  Заведохме я на оглед точно на апартамента, по които се беше обадила и я оставихме да каже по-късно за отговор. Понеже ни e напълно ясно, че ако клиента не даде веднага отговор се приема,че се отказва от офертата, то същият имот беше предложен на друго момиче и то веднага го зае. Звъняхме й два дни по няколко пъти на ден за да я питаме дали търси още и да предложим друга нова оферта,но госпожата не си вдигна телефона на същия ден.Затова си писахме на вайбър, понеже в последно време така процедираме с клиентите. Искахме да й обясним понеже е от друг град да не бъде поредната измамена от тази фирма представяща се с над 50 имена в града като различни агенции, с което повечето хора от гр.Пловдив вече са напълно запознати и съответно по-късно разбират, че плащат и по-високи комисионни от обявените за града, а имено 60 %. Тя се обиди. Ако това е обида го приемете, че фирмата е некоректна. Огледите са безплатни и я заведохме в съботен ден. Затова мисля, че културният и коректен човек поне може да си вдигне телефона и да каже две думи, дали търси или не търси апартамент. Когато си ангажирал някой човек с нещо било то и да ти търси апартамент или за нещо друго би трябвало да си вдигнеш телефона и да го информираш с намерението си. Трябва се цени времето и на другата страна. Всичкото това писане е защото не сте си вдигнали телефона в продължение на два дни. Не може човек два дни да не намери време да върне обаждане. Кой е некоректен? Агенцията работи вече близо 19 години и се е доказала с времето, че е коректна.

 4. popova казва:

  Ненужни оправдания.Ако се разровите малко ,ще разберете,че не съм единствената,която „ви клевети “ Знаете ли колко много хора се оплакват от лошото ви отношение към тях? Заинтересувайте се малко.Може би ще е за ваше добро.Може би ще си промените малко отношението към клиентите си.Възможно е да сте на пазара 19 години,но една позиция на място ,където конкуренцията е огромна не се задържа с обиди,хули и лошо държание.Направете си изводи от създалата се ситуация.Потърсете си грешките и се задръжте поне още толкова години в тази сфера на работа.“…“простия човек си е прост човек,но явно вие сте от някое село и не ги разбирате тези работи“…..“явно идвате от някое село и искате да живеете в хотел за 300 лева“….“може да ги сънувате тези за 400 лева дето ги има по сайтовете но се надяваме тъпите хора да са по-малко“ „вие сте за ПЕРФЕКТ КОНСУЛТ там там отивайте там са снимките с хотелските снимки турски,японски всякакви “ ….Това господине е само част от кореспонденцията ми с вашата деветнайсет годишна фирма , за съжаление…Наричана тъпа,селянка,проста…Е…прекалено е.Дори не знаете с коя агенция сме намерили квартира,но намесихте и ПЕРФЕКТ КОНСУЛТ.Защо ?Злоба или завист.Оставям изводите за вас.Пожелавам ви просперитет.Но ако продъложавате така,едва ли ще се сбъднат моите пожелания :)
  МАЛКО МНЕНИЯ ОТ ВАШИ КЛИЕНТИ
  María Sonrisa Абе и аз съм разочарована от Имоти ММ,
  Erko Raim Ххахаха, на мен по същия начин ми писа тая, но не си правих
  труда да й отговарям
  Минкова Лошото е,че тази неграмотница е шефката и кординаторката на тези
  грубияни
  Eleonora Taneva днес и мен ме издразни и я наръсих както трябва

 5. Traqn казва:

  Много смешна и жалка агенцийка. Ходих на един оглед казах че на другият ден ще им звънна да им кажа и сигурно 10 пъти ми кликнаха по тел. същата вечер?!??!?!? На другият ден ми звъни някаква дето почва едва ли не да ми се кара че не съм го наел и че съм им губел времето?!?! Нищо че висяхме половин час на грешен етаж да чакаме хората дето живееха там! Сипах и да яде затворих и телефона и я блокирах. Не се занимавайте с такива за да не си губите времето и да си късате нервите.

 6. Алида казва:

  Случайно попаднах на сайта, търсейки информация за други колеги. Аз работя в бранша от 1998г. и от тогава се познаваме с Мая и Мариан.
  Старите брокери знаят, че ММ са една от агенциите, които интензивно работят наеми, не отказват работа с колеги, които се обръщат към тях при затруднение да настанят свои клиенти.
  За толкова години работа и реализирани сделки заедно, имам достатъчно наблюдения, за да мога твърдо да застана зад думите си- ММ са агенция, на която може да се разчита. Доста агенции биха завидели на обема на работа, която извършват и на броя на клиентите им. Което, между другото, е съвсем възможно да е повод за написването на публикацията която коментирам. Нищо лично към човек, който не познавам, просто познавам другата страна.

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

ноември 2016
П В С Ч П С Н
« окт   дек »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930