Бъдете внимателни с автокъща Плевен Ауто и нейния управител Юли Първанов.
Опита се да ми продаде ударен автомобил, вероятно възстановен в България, като се кълнеше, че няма недостатъци. Много съм му ядосан, защото ми загуби цял ден в път до Плевен, за да установя, че колата е удряна, а после се държа арогантно, като разбра, че няма да му мине номера .
Ето и историята накратко – харесах един Нисан Кашкай в Плевен, внесен от Швейцария. Управителят на фирмата – г-н Юли Първанов се държа много любезно, даде ми нужната информация за автомобила. Проверих, че е на реални километри в официалния сервиз. На въпроса ми дали е удрян – беше категоричен, че не е. Помолих да ми изпрати снимки на недостатъците – а той вместо да ми изпрати разминатите линии при изправянето при бронята и предния капак, и отвора между калника и подкалника, ми прати драскотини по джантите.На 10-ти май 2017 г. с мой приятел отскочихме до Плевен, да видим колата, вече готов да я купя. И първото нещо, което видях бяха гореописаните разминати линии между компонентите, причинени от стабилен удар, липсваха и калобраните отпред. На зададения въпрос – дали знае колата да е удряна, той доста се замисли, след дълга пауза каза не. Малко след което се качи в колата, запали я и я премести, докато правих „огледа“. Предложи да не сме си губили времето – аз на него и той на мен.
Осъждам това поведение, защото освен че не беше искрен, загуби и цял ден на двама души и немалка сума пари за гориво.
Г-н Първанов, като търговец е редно да споменете всички недостатъци на колата, дори ако предоставите списък със сменените части при удара, както и снимки, ще бъде най-честно. Не всеки удар на колата е основание тя да не бъде закупена, съмнително е обаче да се крият такива очевидни недостатъци, мислейки, че хората няма да се досетят.
Успех в бизнеса!