ЕТО И КОМЕНТАР НА ПОДЛИТЕ ИЗМАМНИЦИ ВСЕИЗВЕСТНИ ОТ БНТ2 :

!!!!!!!!!!!!!!!22 Февруари 2016
Стига с този телефон.Всички обяви откакто се пише за него са от Шумен.А ти авторе как разбра,че не са от Шумен? Май вече ставате смешници които пишете само за този телефон.А ти авторе собственика на тази фирма ли си? Кой може да докаже,че това не е твой телефон? Май тези от Шумен много ви пречат на измамите да вземате пари предварително в България. Вече се нагледахме на тези писания срещу телефона който ви е най голяма пречка на измамите.

ЕТО И ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ ФИРМЕНИТЕ ДАННИ НА ФИРМА СОНИ – 2005 ЕООД
ЕТО ЕИК НА ФИРМАТА ЕИК/ПИК 202260543, КОЕТО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В ТЪРГОВКИ РЕГИТЪР КЪМ СПРАВКА ЗА АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ.

ДАЙТЕ СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ОБЯСНЕНИЕ ЩЕ ДАДЕТЕ ЗА ТОЗИ ТЕЛЕФОН : 0897015261
ОПРАВДАВАТЕ СЕ , ЧЕ Е МОЙ , ЗА ДА ПРИКРИЕТЕ КРАЖБАТА НА ДАННИТЕ НА ФИРМАТА , ОБАЧЕ СТЕ ПРОСТИ И НЕГРАМОТНИ. Я ДА ВИДИМ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ТЕЛЕФОНА Е ВПИСАН ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА.
НАЛИ ФИРМАТА Е ВАША НАЛИ ВИЕ СТЕ РЕГИСТРИРАЛИ ТОЗИ ТЕЛЕФОН ТАМ , А СЕГА КАЗВАТЕ , ЧЕ Е МОЯ.

ПРОСТИ И МАЛОУМНИ ХОРА , ДАЖЕ НЕ СТЕ СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА КАТО КРАДЕТЕ ДАННИТЕ НА ЧУЖДА ФИРМА , ЧЕ ИМА ВПИСАН ТЕПЕЛЕФОН НА УПРАВИТЕЛЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА .
ПИШМАН ИЗМАМНИЦИ !!!
АЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ ВАШЕТО НОВО ОПРАВДАНИЕ , КАТО ВИ ДАВАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАЗВАХТЕ , ЧЕ РЕПОРТАЖА Е ОТ ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА И СЕГА ВЕЧЕ НЕ СТЕ ИЗМАМНИЦИ КАТО НЕ СА ВИ ХВАЩАЛИ СКОРО . АЙДЕ ДА ВИДИМ НОВОТО ОПРАВДАНИЕ НА РЕАБИЛИТИРАНИТЕ ИЗМАМНИЦИ !!!