Уважаеми приятели и приятели на приятели,

Преди да прочетете същността на молбата ни, спомнете си случвало ли Ви се е да се доверите на неподходящ човек, пък било то и най-близък. После да си изпатите заради това.

Нашите родители са ни възпитали да бъдем честни, морални. Да помагаме на хора в нужда. Същото ни учеха и в училище – продължават и сега да учат на това децата ни.

Обръщам се към Вас за помощ в много труден за семейството ни момент.
Не ме съдете, достатъчно се самоизяждам мисловно заради това, че се доверих на човек, почти роднина, банков служител, експерт по кредитите.

Разказвам Ви накратко случая:

Гр.Варна. Семейство Иванови, младо семейство, с малък син – на около 10 години; живеят на квартира във Варна; имат парцел; „искали” да строят къща, но нямали нужните средства. Молеха ме да им помогна. Помогнах…

Това се случи през далечната вече 2006г.

Аз, Виктор Котенко, ипотекирах собствения си апартамент във Варна, единствено мое жилище, в тяхна полза – за да получат от ДЗИ-Банк, където работеше Ивайло Иванов (подчертавам) – като кредитен консултант, исканата сума за строеж. Главница – 51000лв.
Тази сума ДЗИ-Банк АД отпуска на СВОЯ служител Ивайло Иванов, върху брутната му заплата към 2006г. от 350лв., плюс заплатата на солидарния длъжник и негова съпруга Геновева Иванова, от 144лв.(Притежавам справка от НОИ).
Вноските по договор са: по 380лв., на месец за първата година и за останалите 19 години от 465лв. до 481лв. месечно.
Аритметиката е ясна. С получаваните трудови възнаграждения не е възможно редовното погасяване на кредита. Сумата на главницата е отпусната на база моят апартамент като обезпечение.

(През 2007г. ДЗИ се слива с Юробанк И Еф Джи – Пощенска банка. Всичко се прехвърля към Пощенска.)

След усвояване на сумата от 51000лв., Иванови си покриват стари кредити и ипотека, за които не бяха обелили и дума.

Ако си помислите, че това е измама, че лъжите и спестената информация са наказуеми, знайте, че според българските „съд и прокуратура” не е така.

Длъжниците Иванови престанаха да плащат – нали са заложили чуждо за да си оправят тяхното…! И се скриха.

Досега, вече единадесета година, страдаме от безхаберието на семейство Ивайло и на Мирела Иванова (сестрата на Ивайло) – жената, заради която направих тази грешна стъпка. От нея, от Мирела, ми бяха спестени и много други истини и факти. Явно такъв е начинът на живот на роднините Иванови. Като P.S. ще добавя хронологична информация за действията на Иванови и сумите, които са получили от банки и частни лица.

До февруари2011г. бях уверяван, че се вадят необходимите документи за строеж, че са купени материали „но са в склад”, че кредитът се обслужва, погасява се редовно и куп такива лъжи…

През март 2011г. на вратата ни позвъни ЧСИ (Частен Съдебен Изпълнител) и се оказа, че нищо от говореното не е вярно. Роднините Иванови са се „оправили” за моя сметка.

В кантората на ЧСИ се запознавам и с втория солидарен длъжник на Иванови – г-жа Росица Николова. Въпросната госпожа е била уверявана от тях, че кредитът е от 35000лв. и че е нужен за „бизнес с коли втора употреба”, че е говорено с мен за ипотека на апартамент като обезпечение за тази цел, че няма проблем и т.н.
И тя е повярвала на банковия служител и става негов втори солидарен длъжник.

В периода 2011г-2017г. жилището ни бе изнасяно на публична продан пет пъти, защото бях „ОСЪДЕН” без да съм престъпник, без да съм имал нужда от кредит, защото съм направил добро на… сетете се за думата.

Ред на публичните продани на нашето жилище и суми внесени от нас за спирането им:
2011г.-юни внесохме 8000лв. //
2011г.-октомври още 5000лв. //
2012г., след поредния натиск от банката за трета публична продан – 15месеца плащахме по 600лв. на месец за да ни оставят да живеем като пазачи в собствения си апартамент -9000лв. //
2013г.- родиха ни се близначетата – Елица и Виктория. Два дни преди появата им на бял свят, българското „правосъдие” обяви решение, че всичко е извършено от „неизвестен извършител”. Прекланям се пред майката на децата ни, съпругата ми Боряна Котенко, която е невероятен човек и прекрасна майка! //
2014г.-май – четвърта публична продан –спряхме я с 2000лв. //
2016г., навръх Коледа – обявена пета публична продан -1000лв. //
Така общият размер на сумите, които плащахме през годините стана 25000лв…

През това време остатъка по главницата, наказателните лихви, хонорари за банкови адвокати, разни такси начислени от ЧСИ и банката… и т.н. суми, се трупат и олихвяват.

Банката си има ипотека и иска да продаде жилището ни, за да си вземе парите.

Към времето, в което четете тези редове, общата остатъчната сума е в размер 49477лв.

Уважаеми приятели и приятели на приятели,
Ето и същността на молбата ни към Вас.

Насрочен е нов опис на жилището ни на 11декември2017г.!
След ~две седмици…
След което следва публична продан…
Вече сме във финансова невъзможност да я спрем. Т.е. банката ще ни изхвърли на улицата с близначетата ни, без да се съобразява че е зима, без да се съобразява че нарушава правото на живот на тези деца.
Тези деца са родени според българското правосъдие като потенциални длъжници.
Не ме съдете, моля Ви…Ако можете – помогнете ни.

НЕ ЖЕЛАЕМ ТОВА ДА Е БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ!
Запазете си бордерата за внесени суми. Снимайте бордерата и пратете снимката на e-mail: viktorkotenko@hotmail.com или boryanakotenko@abv.bg
Ще възстановим всички получени суми, но напред във времето. Засега искаме да затъкнем ненаситната банкова паст и да си върнем усмивките.

Обръщаме се към Вас, защото изчерпахме всички ресурси на самопомощ. Всичко, което имахме – свърши.

Кореспонденциите с Пощенска банка, с цел извънсъдебна спогодба, имаха винаги един и същи резултат. Цитирам: ”Платете чуждия дълг и си гонете длъжниците. Банката не се интересува кой ще го плати… Дали сте излъган или заблуден от тях… Не желаем да търсим скрили се длъжници… Ние не сме детективи… Банката си има обезпечение, ще го продадем и ще бъдем удовлетворени.”край на цитата.

Така, без да имам нужда от кредит, без да съм престъпник аз, Виктор Котенко, съм „осъден”… За направена добрина. И ние плащаме чужд кредит, чужд дълг.
Добре дошли в „Българското Правосъдие”. Единадесета година сме там…

Всичко, което разказах и прочетохте, мога да подкрепя с документи. На Ваше разположение са в количеството, което искате. Мога да Ви ги изпратя на посочена от Вас електронна поща.

Уважаеми приятели, помогнете ни…
Поместваме банковата сметка в Експресбанк на Боряна Иванова Котенко – съпругата ми:

BG94 TTBB 9400 1525 602 666 – сметката е в български левове.

Благодарим на всеки от Вас, който може да внесе и лев по тази сметка. Колкото можете да отделите от хляба си…
Всяка сума внесена директно в клон на Експресбанк в България – няма такса. Сумата влиза направо в посочената сметка.

Така, капка по капка, се надяваме с Ваша помощ да съберем нужното, за да спасим близначетата си. За да не ни изхвърлят на улицата…
Вски лев ще е за спасяването ни. Ще бъде надлежно описан от нас и внесен в сметката на Пощенска банка за погасяване на дълга.

После ще връщаме суми, но на ХОРА! Човек с човек се разбира; Човек с банка…НЕ!!!
Така нареченото „бг-правосъдие” е като щит – и пред, и зад банките. Те, банките имат и невероятно лоби в българския „парлала-менте”.

Не теглете кредити! Не ставайте гаранти! Няма нито един член в законите на България, който да защитава гарантите! Вярвайте ми – проверено е! Каквото и да Ви говорят, както и да Ви уверяват – не се хващайте! Пиша от единадесетгодишен опит. Спомнете си за мен и на мига да Ви мине!!!

Благодарим на всеки отзовал се на зова ни за помощ:
Боряна и Виктор Котенко // Елица и Виктория

P.S. – Всичко описано по-долу е от документи и разкрита банкова тайна.
Намерете епитет за тези хора…

– През 2005г. ипотека 14000лв. на апартамент в Добрич. На тъщата. Кредитор – ДЗИ-Банк АД. Кредитополучател Геновева Иванова;
– През 2006г. Иванов става поръчител на Ж. Б. от Варна, който е изтеглил кредит от 10000лв. Иванов се е задължил писмено пред ДСК, откъдето е изтеглен кредитът, да внася в брой суми за погасяването му. Не е внасял;
– На 8май2006г. Иванов тегли крадит от ДЗИ – размер 7000лв.
– 2006г., декември, се сключва Договор 115 с ДЗИ и моята Договорна ипотека. Стойност на кредита 51000лв. С тях Иванов през януари 2007г. погасява: първо – ипотеката за 14000лв. от 2005г.; второ – 7000лв., своя кредит от 2006г.; трето – друг свой кредит от ~30000лв.; Общо – точно 51000лв. Колкото ме е уговорил за „строеж на къща”. „Къща №1”;
– През 2007г. Ивайло Иванов ползва кредит овърдрафт ~1200лв. от Алианц;
– През 2008г. Ивайло и Геновева като кредитополучатели двамата, теглят кредит от 27600€!!! от Алианц, срещу ипотека на апартамента на тъщата в Добрич. Отново „за строеж на къща”, но в с.Хаджи Димитър-община Каварна; ВТОРА КЪЩА! Нали номерът за отпускане на кредит за жилище минава пред банките… Няма нито „къща-1”, нито „къща-2”;

В периода от 2006г. до ~2009г. Ивайло Иванов е вземал кредити от:

– Е.Д. -5000€;
– С.П.Т. – 10000лв.
– През 2011г. – взети са от М. К. 1000лв.;
– През 2014г. – неиздължена сума 550лв. за покупка на автомобил Мерцедес към Р. П. – Варна;
– През 2014г. обсебване на автомобил. Жалбата е пусната от М. М.;
– 2014г. ЧГД 15261/2014 от Енерго-Про;
– Две дела, за които все още нямаме информация, както и делото на Е. Д. се намират в ОСС (Окръжна Следствена Служба) гр.Варна;

Засега има общо 11 дела срещу Ивайло Иванов като длъжник, като в две от тях е и съпругата му Геновева Иванова – като кредитополучател и като солидарен длъжник! И това са само дела от хора и банки, които са си потърсили парите…

Не по-различни са и постъпките на Мирела Иванова. Вземани са не малки суми от приятели и голяма част от тях не са връщани.

Действията на Ивайло Иванов ясно показват неговия начин на живот. Начинът на живот на семейство Иванови. Тези факти са „ирелевантни” (несъществени, неважни) според бг-правосъдието…
С всякакви средства – лъжи, измами, обещания, залагане на Нотариалния акт на парцел 159-Варна (300кв.м.) срещу суми; залагане на апартамент в Добрич; чуждо имущество (визирам моят апартамент); вземане на кредити и суми от банки и частни лица – без коректното им издължаване или погасяване, Иванови си живеят осъдени, но ненаказани.
…България…
/ Имената описани по – горе са истински /
Уважаеми приятели и приятели на приятели,

Преди да прочетете същността на молбата ни, спомнете си случвало ли Ви се е да се доверите на неподходящ човек, пък било то и най-близък. После да си изпатите заради това.

Нашите родители са ни възпитали да бъдем честни, морални. Да помагаме на хора в нужда. Същото ни учеха и в училище – продължават и сега да учат на това децата ни.

Обръщам се към Вас за помощ в много труден за семейството ни момент.
Не ме съдете, достатъчно се самоизяждам мисловно заради това, че се доверих на човек, почти роднина, банков служител, експерт по кредитите.

Разказвам Ви накратко случая:

Гр.Варна. Семейство Иванови, младо семейство, с малък син – на около 10 години; живеят на квартира във Варна; имат парцел; „искали” да строят къща, но нямали нужните средства. Молеха ме да им помогна. Помогнах…

Това се случи през далечната вече 2006г.

Аз, Виктор Котенко, ипотекирах собствения си апартамент във Варна, единствено мое жилище, в тяхна полза – за да получат от ДЗИ-Банк, където работеше Ивайло Иванов (подчертавам) – като кредитен консултант, исканата сума за строеж. Главница – 51000лв.
Тази сума ДЗИ-Банк АД отпуска на СВОЯ служител Ивайло Иванов, върху брутната му заплата към 2006г. от 350лв., плюс заплатата на солидарния длъжник и негова съпруга Геновева Иванова, от 144лв.(Притежавам справка от НОИ).
Вноските по договор са: по 380лв., на месец за първата година и за останалите 19 години от 465лв. до 481лв. месечно.
Аритметиката е ясна. С получаваните трудови възнаграждения не е възможно редовното погасяване на кредита. Сумата на главницата е отпусната на база моят апартамент като обезпечение.

(През 2007г. ДЗИ се слива с Юробанк И Еф Джи – Пощенска банка. Всичко се прехвърля към Пощенска.)

След усвояване на сумата от 51000лв., Иванови си покриват стари кредити и ипотека, за които не бяха обелили и дума.

Ако си помислите, че това е измама, че лъжите и спестената информация са наказуеми, знайте, че според българските „съд и прокуратура” не е така.

Длъжниците Иванови престанаха да плащат – нали са заложили чуждо за да си оправят тяхното…! И се скриха.

Досега, вече единадесета година, страдаме от безхаберието на семейство Ивайло и на Мирела Иванова (сестрата на Ивайло) – жената, заради която направих тази грешна стъпка. От нея, от Мирела, ми бяха спестени и много други истини и факти. Явно такъв е начинът на живот на роднините Иванови. Като P.S. ще добавя хронологична информация за действията на Иванови и сумите, които са получили от банки и частни лица.

До февруари2011г. бях уверяван, че се вадят необходимите документи за строеж, че са купени материали „но са в склад”, че кредитът се обслужва, погасява се редовно и куп такива лъжи…

През март 2011г. на вратата ни позвъни ЧСИ (Частен Съдебен Изпълнител) и се оказа, че нищо от говореното не е вярно. Роднините Иванови са се „оправили” за моя сметка.

В кантората на ЧСИ се запознавам и с втория солидарен длъжник на Иванови – г-жа Росица Николова. Въпросната госпожа е била уверявана от тях, че кредитът е от 35000лв. и че е нужен за „бизнес с коли втора употреба”, че е говорено с мен за ипотека на апартамент като обезпечение за тази цел, че няма проблем и т.н.
И тя е повярвала на банковия служител и става негов втори солидарен длъжник.

В периода 2011г-2017г. жилището ни бе изнасяно на публична продан пет пъти, защото бях „ОСЪДЕН” без да съм престъпник, без да съм имал нужда от кредит, защото съм направил добро на… сетете се за думата.

Ред на публичните продани на нашето жилище и суми внесени от нас за спирането им:
2011г.-юни внесохме 8000лв. //
2011г.-октомври още 5000лв. //
2012г., след поредния натиск от банката за трета публична продан – 15месеца плащахме по 600лв. на месец за да ни оставят да живеем като пазачи в собствения си апартамент -9000лв. //
2013г.- родиха ни се близначетата – Елица и Виктория. Два дни преди появата им на бял свят, българското „правосъдие” обяви решение, че всичко е извършено от „неизвестен извършител”. Прекланям се пред майката на децата ни, съпругата ми Боряна Котенко, която е невероятен човек и прекрасна майка! //
2014г.-май – четвърта публична продан –спряхме я с 2000лв. //
2016г., навръх Коледа – обявена пета публична продан -1000лв. //
Така общият размер на сумите, които плащахме през годините стана 25000лв…

През това време остатъка по главницата, наказателните лихви, хонорари за банкови адвокати, разни такси начислени от ЧСИ и банката… и т.н. суми, се трупат и олихвяват.

Банката си има ипотека и иска да продаде жилището ни, за да си вземе парите.

Към времето, в което четете тези редове, общата остатъчната сума е в размер 49477лв.

Уважаеми приятели и приятели на приятели,
Ето и същността на молбата ни към Вас.

Насрочен е нов опис на жилището ни на 11декември2017г.!
След ~две седмици…
След което следва публична продан…
Вече сме във финансова невъзможност да я спрем. Т.е. банката ще ни изхвърли на улицата с близначетата ни, без да се съобразява че е зима, без да се съобразява че нарушава правото на живот на тези деца.
Тези деца са родени според българското правосъдие като потенциални длъжници.
Не ме съдете, моля Ви…Ако можете – помогнете ни.

НЕ ЖЕЛАЕМ ТОВА ДА Е БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ!
Запазете си бордерата за внесени суми. Снимайте бордерата и пратете снимката на e-mail: viktorkotenko@hotmail.com или boryanakotenko@abv.bg
Ще възстановим всички получени суми, но напред във времето. Засега искаме да затъкнем ненаситната банкова паст и да си върнем усмивките.

Обръщаме се към Вас, защото изчерпахме всички ресурси на самопомощ. Всичко, което имахме – свърши.

Кореспонденциите с Пощенска банка, с цел извънсъдебна спогодба, имаха винаги един и същи резултат. Цитирам: ”Платете чуждия дълг и си гонете длъжниците. Банката не се интересува кой ще го плати… Дали сте излъган или заблуден от тях… Не желаем да търсим скрили се длъжници… Ние не сме детективи… Банката си има обезпечение, ще го продадем и ще бъдем удовлетворени.”край на цитата.

Така, без да имам нужда от кредит, без да съм престъпник аз, Виктор Котенко, съм „осъден”… За направена добрина. И ние плащаме чужд кредит, чужд дълг.
Добре дошли в „Българското Правосъдие”. Единадесета година сме там…

Всичко, което разказах и прочетохте, мога да подкрепя с документи. На Ваше разположение са в количеството, което искате. Мога да Ви ги изпратя на посочена от Вас електронна поща.

Уважаеми приятели, помогнете ни…
Поместваме банковата сметка в Експресбанк на Боряна Иванова Котенко – съпругата ми:

BG94 TTBB 9400 1525 602 666 – сметката е в български левове.

Благодарим на всеки от Вас, който може да внесе и лев по тази сметка. Колкото можете да отделите от хляба си…
Всяка сума внесена директно в клон на Експресбанк в България – няма такса. Сумата влиза направо в посочената сметка.

Така, капка по капка, се надяваме с Ваша помощ да съберем нужното, за да спасим близначетата си. За да не ни изхвърлят на улицата…
Вски лев ще е за спасяването ни. Ще бъде надлежно описан от нас и внесен в сметката на Пощенска банка за погасяване на дълга.

После ще връщаме суми, но на ХОРА! Човек с човек се разбира; Човек с банка…НЕ!!!
Така нареченото „бг-правосъдие” е като щит – и пред, и зад банките. Те, банките имат и невероятно лоби в българския „парлала-менте”.

Не теглете кредити! Не ставайте гаранти! Няма нито един член в законите на България, който да защитава гарантите! Вярвайте ми – проверено е! Каквото и да Ви говорят, както и да Ви уверяват – не се хващайте! Пиша от единадесетгодишен опит. Спомнете си за мен и на мига да Ви мине!!!

Благодарим на всеки отзовал се на зова ни за помощ:
Боряна и Виктор Котенко // Елица и Виктория

P.S. – Всичко описано по-долу е от документи и разкрита банкова тайна.
Намерете епитет за тези хора…

– През 2005г. ипотека 14000лв. на апартамент в Добрич. На тъщата. Кредитор – ДЗИ-Банк АД. Кредитополучател Геновева Иванова;
– През 2006г. Иванов става поръчител на Ж. Б. от Варна, който е изтеглил кредит от 10000лв. Иванов се е задължил писмено пред ДСК, откъдето е изтеглен кредитът, да внася в брой суми за погасяването му. Не е внасял;
– На 8май2006г. Иванов тегли крадит от ДЗИ – размер 7000лв.
– 2006г., декември, се сключва Договор 115 с ДЗИ и моята Договорна ипотека. Стойност на кредита 51000лв. С тях Иванов през януари 2007г. погасява: първо – ипотеката за 14000лв. от 2005г.; второ – 7000лв., своя кредит от 2006г.; трето – друг свой кредит от ~30000лв.; Общо – точно 51000лв. Колкото ме е уговорил за „строеж на къща”. „Къща №1”;
– През 2007г. Ивайло Иванов ползва кредит овърдрафт ~1200лв. от Алианц;
– През 2008г. Ивайло и Геновева като кредитополучатели двамата, теглят кредит от 27600€!!! от Алианц, срещу ипотека на апартамента на тъщата в Добрич. Отново „за строеж на къща”, но в с.Хаджи Димитър-община Каварна; ВТОРА КЪЩА! Нали номерът за отпускане на кредит за жилище минава пред банките… Няма нито „къща-1”, нито „къща-2”;

В периода от 2006г. до ~2009г. Ивайло Иванов е вземал кредити от:

– Е.Д. -5000€;
– С.П.Т. – 10000лв.
– През 2011г. – взети са от М. К. 1000лв.;
– През 2014г. – неиздължена сума 550лв. за покупка на автомобил Мерцедес към Р. П. – Варна;
– През 2014г. обсебване на автомобил. Жалбата е пусната от М. М.;
– 2014г. ЧГД 15261/2014 от Енерго-Про;
– Две дела, за които все още нямаме информация, както и делото на Е. Д. се намират в ОСС (Окръжна Следствена Служба) гр.Варна;

Засега има общо 11 дела срещу Ивайло Иванов като длъжник, като в две от тях е и съпругата му Геновева Иванова – като кредитополучател и като солидарен длъжник! И това са само дела от хора и банки, които са си потърсили парите…

Не по-различни са и постъпките на Мирела Иванова. Вземани са не малки суми от приятели и голяма част от тях не са връщани.

Действията на Ивайло Иванов ясно показват неговия начин на живот. Начинът на живот на семейство Иванови. Тези факти са „ирелевантни” (несъществени, неважни) според бг-правосъдието…
С всякакви средства – лъжи, измами, обещания, залагане на Нотариалния акт на парцел 159-Варна (300кв.м.) срещу суми; залагане на апартамент в Добрич; чуждо имущество (визирам моят апартамент); вземане на кредити и суми от банки и частни лица – без коректното им издължаване или погасяване, Иванови си живеят осъдени, но ненаказани.
…България…
/ Имената описани по – горе са истински /