В категория | Финансови институции

CHEK AND PAY

Въпросната фирма , заедно с WARNING TRADING и BROKER DEFENSE са измамници, не им се доверявайте, защото аз бях от поредните потърпевши, които повярваха на празните им приказка, както точно ТЕ ще ви предпазят от измамници!!! ОКАЗАХА СЕ ПО-ГОЛЕМИ!!!!!!18 Отговора за “CHEK AND PAY”

 1. Maria Tosheva казва:

  ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ СА ТЕЯ CHECK AND PAY !!!!!!!! НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ФАЛШИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ, КОИТО ДАВАТ!!!!!!!!!!

 2. RadoslavGinchev казва:

  И съм измамен от тази фирма. Искаха ми 30% от парите, като ме накараха да съдя финансовия си брокер………

 3. katrin85858 казва:

  Поредната измама! Страшно съм разочарована, не се оставяйте да ви излъжат!

 4. ivanvasilev77 казва:

  Плащаш си пакета и не ти дават никаква гаранция! Пълна измама, не се връзвайте!

 5. viktorpopov казва:

  Измамници, не им се връзвайте… аман от такива на пазара, само лъжат невинни хора и си пълнят гушите с пари, мизерници, бедни души

 6. nikolaikirilov казва:

  не им се връзвайте, излиза ви двойно по скъпо от това, което са заявили в самото начало…..

 7. gospojicapetrova казва:

  ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ НА БГ ПАЗАР!! ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЩЕ СА ДО ВРЕМЕ И САМО ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ, ВНИМАВАЙТЕ МИЛИ ХОРИЦА, ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО КОГАТО ПОДПИСВАТЕ КАКВОТО И ДА Е ДАДЕНО ОТ ТЯХ.

 8. valqilieva6565 казва:

  Доста измамени виждам в много форуми, ще го напиша и тук. Моля всек, които би искал да ни съдейства, да ми пише на лично съобщение, защото с група измамени сме започнали „схема“, с която да докажем измамите на тези наглеци, за да си търсим правата и парите! Моля, свържете се с мен!

 9. danchopicha казва:

  МИЗЕРНИЦИ, ЛЪЖЦИ, ИЗМАМНИЦИ

 10. Georgi.Nachev93 казва:

  Внимавайте с тези, сериозни фирми са с сериозни измами, аз си изпатих и никога не бих им се доверил, нито на тях, нито на някоя от другите им фирми!

 11. arnaudovbobi казва:

  Здравейте, не съм много на ти с инетернет пространството, не все пак чаткам нещо. С мой познат инвестирахме в тази фирма , всъщност бещше в другата им BROKER DEFENSE, платихме за сериозна услуга, с цел да ни предпазят от измама. Накраяяяяя се оказа от цялата им схема, че искат да събим брокера сииии и ни искаха и 30% от сумата, КОЯТО НЕ НИ ВРЪЩАТ…….. И не каква да е, а 5 цифрена сума, ще стават милионери в скоро време, ако още им се доверяват хората.

 12. juliivanova45 казва:

  Този горе гледа и си знае работата, всичко се връща, а нашата цел е по-скоро и по съдебен ред да си потърсим правата….

 13. vikialeksandrova казва:

  Съд до дупка заслужават тези, както и протежетата им – warning trading i broker defense…по друг начин няма да стане иначе!

 14. danchopicha казва:

  Скандално е просто, как всеки ден има поне по 1 измамен и това не свършва… жалко, така не се прави бизнес, поне не за дълго

 15. ralicadimitrova23 казва:

  Как е възможно да сме толкова много и досега да не сме се организирали да предприеме други действия по-различни от тези да пишем и да се оплакваме и същевременно да не правим наистина нищо, това писане тук няма да помогне……………

 16. koceto.k7 казва:

  Както за нас има тормоз с телефонни обаждания и всекидневни гневни мейли, така сега трябва да има и за BROKER DEFENSE. НЕКА СЕ ОБЕДЕНИМ , ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ВЪРНАТ ВСИЧКИТЕ ПАРИ, КОИТО СА ОТКРАДНАЛИ ОТ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ ХОРА!!!

 17. vikialeksandrova казва:

  Всеки ден нови потърпевши

Обратна връзка


Отговори / Коментирай

You must be logged in to post a comment.

ПУБЛИКАЦИИ

Категории

Архив по дата

февруари 2018
П В С Ч П С Н
« яну   мар »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728