Добавям към списъка още един некоректен клиент: Иван Христов, Офис на Еконт град Стара Загора, Мототехника , Телефон: 0898460672
Ако искате да ви псуват и заплашват продавайте на този луд човек!
Накратко историята: Имах 2 стари компютърни захранващи и ги пуснах за продажба в olx. В обявата ми никъде не съм казал че продавам и захранващи кабели за тях. На снимките също нямаше такива кабели. В разговорите ни с Иван Христов не е ставало и дума за такива кабели. Аз просто нямам такива кабели. Иван искаше да му ги изпратя с Еконт без преглед и тест, защото бил дал много пари за куриерски доставки на тази фирма и искал да му излезе по-евтина пратката. В този случай би трябвало да знае, че прегледа и теста не се заплащат, и аз му казах това. Пуснах му пратката с преглед и тест и дори опаковането направих за моя сметка, за да не откаже Иван да получи пратката защото му било скъпо. Иван си получил пратката на другия ден и ми писал гневни съобщения в olx с псувни и обиждане защото нямало кабели. Обясних му културно, че аз кабели не продавам и никъде не съм казал такова нещо. Обидите продължиха и дори започна да ме заплашва. Писах на админите в olx да го накажат за да спрат тези съобщения. Дадох им и снимки.
Това е историята с този ненормален човек. Който иска да го псуват това е неговия човек.
Искаше и да ми ги връща заради това че нямали кабели, но аз му отказах защото знам ли какво ще ми върне. Това не е някаква дрешка да я погледнеш и да кажеш моята е.