Темата е за индексиране в Google.

Данни за компанията:
Наименование: ЖМТехнологии ООД
Адрес по регистрация: гр. София, жк. Младост, бл. 98а, вх. Б
Адрес за кореспонденция и офис за работа с клиенти: гр. София 1172, жк. Дианабад, ул. Николай Хайтов, блок 1, вх. 1, ет. 1 ап.1
Булстат: 121433536
ИН по ЗДДС: BG121433536
МОЛ: Желяз Георгиев Русев

Колеги, не купувайте нищо от тази фирма!
Професионалистите занимаващи се с мрежово оборудване и окабеляване да не купуват конектори RJ 45. Фирмата вече не внася качествените букси на start bit. В момента продават най-долнокачествените букси които могат да съществуват.
Няколко месеца купувах от тях обявените в сайта им букси на start bit и нямах оплаквания. Вчера обаче ме нахедриха много яко с долнокачествени боклуци от друг производител, които едно че не се застопоряват добре към суичовете и мрежовите карти и като дръпнеш леко кабела се изваждат, и друго че от 8 букси 2 бяха брак. Стискаш ги с клещите и половината пинове не потъват в кабела. Не са ми дефектни клещите, с други букси проблеми нямат. Купил съм доста повече от 8 броя, но се ядосах и ги изхвърлих другите.
Ясно е че са поръчали по-евтини букси за да си увеличат печалбата, но защо не ме предупредиха като техен редовен клиент че са сменили производителя!?
Касови бележки за буксите не издават.

Преди две години и половина имах и друг проблем с тях. Тогава купих безжична мрежова карта на USB порт и я ползвах 4 месеца, докато не дойдоха летните жеги. И тогава картата започна да забива по няколко пъти на ден. Занесох я в JMT, пълен комплект с кутията и гаранцията и я дадох на един служител на видима възраст 35 години. Името му не знам. Казах му какъв е проблема и поисках замяна с друг модел на който чипа не грее толкова. Разликата в цената беше около 12 лева. Тази която върнах беше 32 лв. а другата която ми даде струваше по техни цени около 20 лв. Казвам „около“, защото той така и не ми даде касова бележка за нея, а цената я бях видял в сайта им. Поисках си аз рестото и гледай ти изненада! То нямало ресто, едната ми я изкупували на цената на другата. Тогава не исках да се разправям и да чакам 1 месец срок за рекламация, защото картата ми трябваше спешно за мой интернет без който нямаше как да работя. Но аз пазя всички документи за двете карти – гаранционни карти, касова бележка за първата карта и приемо-предавателен протокол. Имам доказателства за тяхната некоректност и мога да ги предоставя на управителя им, ако желае. Имейл адрес на който може да ме търси, new_2@abv.bg