https://gsmexpert.bg София, бул. Черни връх № 88 не ходете при тях, лъжат, работят некачествено, ще съжалявате като мен.

След смяна на дисплея, оказа са, че вече сензорите не работят. Уж ги оправиха да се изключва дисплея когато е до ушето, но пък се оказа, че да се включи когато не е до ушето не са ги оправили. Обаждам се да уредя дата и час да ги оправят, отивам, и няма сервизни техници. Предварително се обадих защото не съм от София. Извинението беше, че един техник бил болен, а другия отишъл да си плаща тока и оправя колата! Представете си това след като аз съм се обадила предния ден да уговоря точен час и аз съм там точно в уговорения час! Тръгнах си защото момичето каза, че изобщо не знае кога ще се върне техника! Представете си и това, сервиз без техници и едно момиче седи там да казва на клиентите да си оставят телефоните!

Малко след като си тръгнах се обадих да попитам дали е възможно ако отида в 18-18:30 да има техник (те работят до 19часа). Тя каза, че не знае и ще ми се обади обратно. Няколко часа по късно, след като не се обади, аз звъннах, тя не вдига. Написах текст, тя не отговори. На другия ден звъня и пак питам да си уговоря час, и и направих забележка, че вчера съм била, че техника не е бил там и искам да съм сигурна, че това няма да се повтори. Тя започна веднага да крещи, че не знае, няма как да ми гарантира, че ще има техник кога аз отида, че съм искала твърде много за 10 мин да ми оправят телефона (от къде ги измисли тези 10 мин не знам). Аз и казах, че за 10 мин не очаквам да го оправят, но до 30 мин – час очаквам да го оправят. Тя се развика още по силно (явно пак е нямал никой в сервиза им), че само отварянето на телефона отнемало 20 мин. Тук вече ми писна да и слушам лъжите и директно и казах – това е лъжа, отварянето на телефона отнема много по малко от 20 мин и, че лично съм гледала когато този телефон е отварян и му се свалян дисплея колко време отнема. Тя продължи да крещи как отварянето и свалянето на дисплея и стигането до сензорите отнемало повече от 20 мин – вече смени песента, но продължаваше да крещи. След като се опита да ми продаде някаква нелепа лъжа и аз и каза да не лъже, и, че отношението и към мен е ужасно, тя започна да крещи още по силно! Ужас!

Не ходете в този сервиз. Лъжат, некомпетентни са, изобщо не знаят как да сменят дисплея без да оплескат нещата, и са изключително аругантни и груби!